Selamlar,Sistem win11;ekran kartı rtx3060. iki harici monitörüm var, çok eski ve orta eski, birini vga, diğerini hdmi kablosu ile laptopa bağlıyorum. ancak laptopta vga portu olmadığı için vga kablosunu usbc dönüştürücü ile usbc portuna takıyorum. monitörleri extend olarak kullanıyorum. display özel
Selamlar,
Sistem win11;ekran kartı rtx3060.
iki harici monitörüm var, çok eski ve orta eski, birini vga, diğerini hdmi kablosu ile laptopa bağlıyorum. ancak laptopta vga portu olmadığı için vga kablosunu usbc dönüştürücü ile usbc portuna takıyorum. monitörleri extend olarak kullanıyorum. display özelliklerinde laptop'ın kendi ekranı ile birlikte 3 monitör görünüyor.
şu adaptörü aldım:
www.trendyol.comancak vga ve hdmi kablolarını bu adaptörle birlikte usbc'ye bağladığımda display özelliklerinde 2 monitör görünüyor. bunlarda görüntü oluyor ancak dublicate şeklinde oluyor ve extend olmuyor.
bant genişlikleri hakkında fazlaca fikrim yok, acaba usbc portu iki girişi kaldırmıyor olduğundan mı böyle oluyor? adaptörü diğer usbc portlarında da denedim, değişmedi. monitörlerden birinde görüntü olmasa anlardım ama her ikisinde de görüntü olup sadece dublicate şeklinde olması garip geldi. Neden olabilir acaba?