[]

İcardi ve gomis gidiyor mu takımdan

İcardi gitmeyeydi iyiydi :/




 
icardi bu yaz yılan hikayesi olmasi muhtemel de gomis gidici. Zaten kontrat sonu.
icardi iyi adam da çok kazaniyor ve Galatasaray'in o paralari alacak adamin böyle sıkıntılı bir tip olmaması lazım. Psg umursamaz, para çok. Bizde 3-4 Maç kötü oynasa küfür yer.
3-3.5 milyon euro alacak olsa neyse de en az 5-6 ister. O paralar yok bizde. 3-3.5 alacak bir sürü iyi forvet var zaten.
  • logisticsmanager  (05.06.23 01:34:37) 
5-6 ya da oynamaz. Falcao 5 milyon artı bonuslara oynadı. Bence başkasına 3 milyon verip risk alınacağına, icardi ne istiyorlarsa versinler. İstikrarlı bence.


  • andy kaufman  (05.06.23 01:49:14) 
icardo son büyük kontratını yapacak yaşta.
muhtemeln yurtdışı tekliflerini de bekleyecektir.
kendisi istese bile menajeri olan karısı çok yaman hatun. o işleri biraz karıştırabilir.
ben ne yazık ki büyük ihtimal gider diyorum.
  • teritori  (05.06.23 09:28:41) 
belli degil henuz. ama dusuncem su sekilde.

gomis: pek katki vermez. klup tarafindan sozlesmesi yenilenmez/yenilenmemeli.
icardi: adam dunyada bir insanin yasayacagi en buyuk mutlulugu yasiyor su an. hem sampiyon, hem tum ulke seviyor, hem takimdaki dostluk havasi, instagram takipci, begeni sayisi, lider olarak kabul edilmesi. boyle seyler maddiyattan daha onemli. bu sartlari para icin birakip atletico'nun, juventus'un siradan bir oyuncusu olmayi kabul ederse cok mantiksiz bir adim atmis olur. bence %80 kalacak.
  • buenosdias  (05.06.23 15:30:04) 
İcardi için belirleyici etken eşi ve çocukları. Kalması maddi manevi kolay değil. Umarım kalır ve kaliteli kadroda Şampiyonlar Liginde güzel bir sene geçiririz.
Gomis hesabından paylaşmıştı zaten Last Dance diye. Paylaşmasa da olmazdı artık zaten. Yaşından ziyade son dönemde yedek kalıyor diye alınganlık yapması üstüne uzatmanın anlamı yok.

  • skywalker.anakinn  (07.06.23 20:19:01 ~ 20:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.