[]

playstation 5 fifa 23 soruları

öncelikle teknik kısmını sorayım. uzaktaki bir arkadaşımla internet üzerinden birbirimizle maç yapabiliyor muyuz, nasıl? bunun için nereden girip ne ayarlar yapmamız gerekiyor ki birbirimiz bulup eşleşelim?

devamı oyun içi ayarlarla ilgili.

maç sırasında hakemin hata yapması sözkonusu mu? bize göre bariz faul oluyor, faul vermiyor. ya da kesinlikle ofsayt değil gibi, ama ofsayt çalıyor. veya bize öyle geliyor.

yani gerçekçilik olsun diye oyunda "hakem görmedi", "hakem öyle takdir etti" gibi bir özellik var mı? hakeme insani özellikler yüklemişler mi? varsa kapatılabiliyor mu? yani neticede bu bir bilgisayar kontrollü oyun. zeka bilgisayar tarafından kontrol edildiğine göre, içinde insan faktörü olmadığına göre, benim "her şey neyse o olsun, hakem insan gibi davranmasın" diyebilmemiz mümkün mü?

ya da tam tersi. ofsayt dedik mesela yukarıda. ofsayt verince ofsayt çizgisi çiziyor ama öyle bir ofsayt ki adamın kılı geçmiş sadece. onu görmesin mesela, olay tamamen bilgisayar kontrollü olduğu için milimini bile çiziyor. orada hakem ofsaytı görmesin mesela.

var mı böyle bir ayar?

 
ilk soru:
elbette. birbirinizi ps5te arkadaş olarak ekledikten sonra, oyun içinde davet etme var friendly. hatta gizemli oyun modları var. kuralsız oyunlar, gol atan bir oyuncu eksilsin, gizemli top, vs. bisürü farklı modda da karşılıklı yapabiliyorsunuz online.

hatta fut modunda aynı takımda olup birlitke aynı takımda olup online rakiplerle oynayabilirsiniz.

hatta pro clubs moduna girip oyuncu geliştirip, aynı takımda 11 kişiye kadar da oynayabiliyorsunuz.

faullerde ve penaltılarda kesinlikle tutarsızlıklar olabiliyor online'da.

bir ara ekran paylaşımı yapıp sesli chatte hepsini gösteririm dilerseniz.

hakemlerle ilgili de bir ayar bölümü vardı sanırım friendly modlar için ama emin olamadım, gece bakacağım.
  • la traviata  (05.06.23 13:03:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.