[]

safari vs. firefox

aslında safari kullanmak istiyorum fakat en önemlisi, sanırım safaride her websitesi düzgün çalışmıyor (ya da bu bilgi eksik)

ikincisi safari arayüzü bana zor geliyor, mesela chrome ya da firefox gibi iconlu bir bookmark'a ihtiyacım var, safaride sadece favoriye alınıyor.

safarinin daha düzgün bir şekilde kullanılmasını sağlayacak bir rehber, video falan var mıdır? siz ne önerirsiniz?

 
safari'de açmayan web sitesi hiç görmedim.

favorites ve bookmarks ayrı şeyler. favorites'ın içinde klasörler yaparsan favorites bar'da simgeli olarak görebilirsin favori sitelerini.
  • alperz  (04.06.23 21:31:12) 
iOS mi macOS mi?


  • avianthem  (04.06.23 22:08:45) 
Safari bi kaç tutorial izleyin bookmarks favori ve reading list ayrı ayrı.
Açmadığı site gibi bişey snow leopard ve ios 6'dan beri denk gelmedi henüz bana.

Ha dicekseniz ben düzgün extension kullanmak istiyorum o zaman firefox da gayet iyidir onu da kullanıyorum.

Ben webkit kullanacak ve ayrıca extension kullanacak bi browser istiyorum derseniz de orion öneririm. Firefox extension'larını safaride kullanmak gibi bi deneyim oluyor.
  • hedep  (04.06.23 23:03:55 ~ 23:04:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.