[]

Yalnız başınıza akşamları 2 tek atmaya gidiyor musunuz?

Yanımda biri yoksa dışarı çıkmak için yeterli motivasyonum olmuyor siz bunu nasıl yapıyosunuz?




 
Yalnız kalıp kafa dinlemeye ihtiyacım olduğunda yapıyorum bunu. Normalden hızlı içip kafamdakileri serbest bırakıp tartıya koyuyorum, iyi oluyor.

Onun haricinde evde oturmaktan sıkılıp gideyim dediğim olmadı uzun zamandır, öyle olunca yalnız içmek yerine sosyalleşmeyi tercihi ediyorum.
  • Bruce  (04.06.23 17:34:36) 
Arada giderim; rakı nadir de biraz içerim bikaç tane...
Kulaklığı da takınca iyi geliyor

  • gadlemler  (04.06.23 17:42:40) 
eskiden böyle mekanlar vardı taksim'de mesela jazz bar'lar tekli tabureler ile loş ışıkta sahneye bakıyordu yani tek başına loş bir yerde oturup biranı içip müzik dinleyebiliyordun.

şimdi öyle mekanlar var mı bilmiyorum. genellikle ışıl ışıl her yer. zaten tüm masalar 4 kişilik. 18 tane spotun altında 4 kişilik masada tek kişi oturunca komik oluyor.
  • duyurukullanıcısı  (04.06.23 18:16:41) 
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama severim, yalnız yemek yemeye de giderim, konsere de, tiyatroya da.
Bazen müzik dinlerim bazen podcast dinlerim bazen hiçbir şey dinlemeden oturur düşünürüm.
Yalnız zaman geçirmek iyidir ya, ben de biri olmadan yemek yiyemeyenleri anlayamıyorum mesela.
  • Dağcı  (04.06.23 18:32:01) 
bira icerim, yemek yerim de oyle raki sofrasi yapmam disarda. yillardir yalniz oldugum icin alistim eskiden asiri severdim su an ehh daha nadir cikiyorum cunku begendigim mekan sayisi toplam 4 fln


  • ala09  (04.06.23 18:34:26) 
iki bira alıp evin arkasındaki parka gidiyorum. kuşları muşları izliyorum.

şu sokaktaki sahipsiz köpekler olmasa sincap mincap da olacak ama hiçbirini sağ komaz köpekler.
  • alperz  (04.06.23 18:35:11) 
Eğer bildiğim, iyi hizmet veren, servisi güzel, yemekleri kaliteli ise giderim. 1-2 duble içer, azıcık gevşer çıkarım. Bunu bisikletle yollara çıktığımda da yapıyorum, ilçelerde mütevazi mekanlar oluyor oralarda böyle mola veriyorum.


  • burka  (04.06.23 18:39:31) 
Köpekle nehire gidip oturuyorum bazen 1 bira, o kadar. Mekana gidip oturucak enerjim yok.


  • abi bi dizi buldum on numara  (06.06.23 09:52:13) 
tek başıma çıkmışlığım çok oldu. bir aktivite ya da kendimi eğlendirmek için asla kimseye ihtiyacım yok mottosu hep kazandırır


  • kondansator  (06.06.23 09:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.