[]

Yaşadığınız absürt bir an var mı?

Mesela ben şu an biraz çakırkeyif, beşiktaş’ta bir telefoncunun önünde tabureye oturdum. Elimdeki aynaya bakarak ruj sürüyorum. Arkada canlı müzikte köfn çalıyor.




 
Absürt değil ama şu an manowar konseri için beklerken yere köy kahvesinde gibi oturduk bekliyoruz


  • kisa  (03.06.23 20:30:24) 
arkadaşlarımızla trene binecektik. biletleri internetten ben almıştım. haydarpaşa garında bilet otomatından ben biletleri bastırmaya çalışırken tren kalktı. bizim arkadaşlar biletsiz trende kaldılar. ben de biletlerle haydarpaşa'da kaldım.

sonra telsizle treni arayıp durumu kondüktöre izah ettik. ben de sonraki trenle gittim gideceğimiz yere.
  • alperz  (03.06.23 20:35:19) 
Bugün yabancısı olduğum bir ilçede hastaneye giderken karşıdan gelen teyzenin biri gülerek kızım nasılsın, nereye böyle dedi. Şaşırarak ve gülerek valla hastaneye gidiyorum teyze deyince, ah kızım hasta mısın, Allah şifa versin deyip gitti. Garipti.


  • Amaranta ursula  (03.06.23 20:40:25 ~ 20:43:14) 
Askerde herkesi karşılıklı dizip bir süre selam verdirmişlerdi. Karşında biri var ve sana onlarca kez adını soyadını memleketini bağırarak söylüyor. Çok saçmaydı.


  • dissendium  (03.06.23 21:00:01) 
Yürüyüş yaparken kafama yandan kuş çarpmıştı. Ben bi tarafa kuş diğer tarafa savruldu sonra yolumuza ettik.

Universitede yaz okulundayken tek başıma yemekhanede yemek yiyecektim. Şort, askılı geziyorum. Gerdanımda da yukarı bakan gözlü kolyem var. Yemeğimi alıp yer bakarken kapalı bir kız beni baya süzdü ve gerdanıma baktı. Açık buldu heralde diyip sallamadım en arkalarda bomboş bi alana geçip yemeğe geçtim. Yerken kapalı kız çevremde mırıldanarak 2-3 tur attı ama benim tarafta kimse yok. Büyü yapıyor falan sandım. Tepsiyi bırakacakken kız önümü kesti. O kolye ne demek biliyor musun diye çıldırmaya başladı. Yoo ne demek dedim, yukarı bakan göz şeytanın sembolu illuminati misin çıkar vs falan dedi. Yukarı bakan göz öyle mi demek dedim, evet dedi, ters çevirsem olur mu bak aşağı bakıyor şimdi dedim. Error verdi kız. Ben de kötü kadın kahkahası atıp yoluma devam ettim.
  • jazzabel  (03.06.23 21:14:34) 
cezaevindeki yakinimi gormek icin baska sehre gitmistim.ucakla gidip arac kiraladim sehirde sel vardi ve goruse gec kalmistim kac kez kaza atlattim bilmiyorum en son goruse yetisebildim. orada yakinimin kogustan arkadasinin karisiyla tanistim. kadin ve bir oglu var kucuk. israrla kadina gitmemi soylediler napcaksam. ben ambale olmus durumdaydim ve cikista kadinin evine gittik. havaalanina yakin oturuyordu aksam ucagi beklerim die dusundum herhalde. kadin rus, cok az turkce biliyor. girdim corap verdi, kocasindan hayiflandi, rusya ovuldu, ogluyla biraz oynadim, cay ictik sonra ciktim. dunyanin en sacma bulusmasiydi neyime guvenip gittim bilmiyorum ama mahkum yakini diye bi "oz kardesim benim" havasi oluyor shshsh


  • ala09  (03.06.23 22:01:06) 
sokakta yürürken karşıdan sinirli (sanırım psikolojik sorunları olan) biri hızlı hızlı bana doğru yürüyordu ve ben çok geç fark ettim. tank gibi geldi ve omzuyla benim omzuma carparak itti beni. çok feci bir ağrıyla yere düştüm, adam hiç umursamadan gitmeye devam etti, beni gordugunden bile emin değilim. ortam cok kalabalik olmasina rağmen kimse yardıma gelmedi. arkasından baktığımda adamın yürüme yolunu herkesin boş bıraktığını gördüm, karşısına çıkan bir geri**kali benmişim.


  • metallic orb  (03.06.23 22:18:44) 
bana X otelinde kongre var, gel denildi. Gittim, ayni otelin baska bir subesine gitmisim, mal gibi ve baska bir toplantiyi dinledim geri geldim.
özgüven önemli, durusumu hic bozmadim. kimse de sormadi. kuru pasta yedim hic olmazsa :D

  • durgunfoton  (03.06.23 22:25:19) 
Sene kaç hatırlamıyorum Anadolu turuna çıktım. Otobüs kaptanıyla Kuşadası'nda rakı balık yapıyoruz. Arkadaşı da var Kamil Koç kaptanı. Bizimki bıçkın bir delikanlı, içti yarınlar yokmuş gibi. Ertesi gün sabah 08:30'a depar verdim Çanakkale'ye yol yapcaz. Arkadaşı dedi bu ayılmazsa beni ara, ben kullanırım. Bizimki tabi b.k sürdürmüyo. Otele yürürken kızını arıyo, sevgilisini arıyo, direğe çarpmasın diye sağdan itiyorum yalpalayarak direği sıyırıyo vs.

Neyse sabah 8 oldu, baktım kahvaltıda yok. Herhalde kahvaltısını yaptı otobüsün başında diye düşündüm. Aradım cevap yok. Bi daha aradım yine cevap yok. İndim otobüse kilitli. Herkes valizlerle lobiye iniyo yavaş yavaş. Durmadan arıyorum yok Allah yok. Resepsiyondaki oğlana dedim al yedeği gel benle.

Koridordan odasına yürürken giderek çoğalan bi tv sesi... Kapıya geldik, dedim öldü herhal çünkü hala arıyorum ve telefonun sesini duyuyorum. Çocuğa dedim aç kapıyı bak, bana haber ver ne durumda. Açtı, girdi, baktı, döndü, burda dedi. Ben girdim tv son ses çizgi film açık, Bornovalı p.ç Semih (lakabı buymuş) pamuklu beyaz atlet beyaz slip donla yüz üstü yatıyo. Matador edasıyla yandaki yatağın örtüsünü tek hamlede çekip üstüne fırlattım, kaaak diye dürtüp uyandırdım. Resepsiyoncu oğlanı ben seni bunun için mi yanımda getirdim diye fırçaladım. Kahve, vitamin falan ayıltıp yolda tek S çizdiğini görürsemli cümlelerle olaysız dağıldık. Ama don gözümün önünden hala gitmiyo.
  • beetlejuice  (03.06.23 22:42:16) 
Valla gecen sene riga'da gecenin bir yarisi otele girmeye calisirken bulasici beyin tutulmasi yuzunden cok sacma sapan bir olay yasamistim. Soyle ki, otele girecem kapiyi itiyorum itiyorum acilmiyor, 'ulan herifler kapiyi kilitleyip gitti, kod mod bisey de vermediler' deyip bendeki numarayi, kapinin yaninda yazan numarayi falan ariyorum ariyorum kimse acmiyor, ben de en son mesaj atip durumu anlattim.

Sonra etrafa bakarken karsi taraftaki pubta milletin bana cins cins baktigini gordum. 'Bunlar herhalde biseyler biliyordur' diye yanlarina gidip durumu anlattim herifler de benle gelip kapiyi zorladilar yok acilmiyor kapi. En son caresiz 'belki gorevliler gelir acar ya da mesaja cevap verirler' diye onlarla oturup otelin kapisini izleyecek sekilde icmeye basladik. Derken bir grup geldi otelin onune, kapiyi cektiler ve kapi acildi. Masadakilerle 5-10 saniye boyunca birbirimize bakip basladik gulmeye. Diger grup gelmese acik kapidan iceriye girememe malligi yuzunden geceyi disarda gecirecektim neredeyse :D
  • j r r tolkien hayrani  (03.06.23 22:45:36) 
Coook var.

5 yil kadar oluyor. Biri benim fotograflarimla instagram hesabi acmis. Lezbiyen oldugunu söyleyip kadinlara yaziyormus, benim fotografimla. Bahsettigim fotograflar kedili fotograflar, normal selfieler bu arada. Müstehcen bir durum yok.

Olay, Besiktas'ta bir bujiteride dolasirken ortaya cikti. Bir kadin magaza calisani gözlerini bana dikti. Bakiyor fakat neden baktigini anlamiyorum. :D

+ Ezgi??? Ezo??? dedi. Afedersiniz, adiniz Ezgi miydi?
- YOOOO, degil. X ben.
+ Lezbiyen misiniz?
- NE?! YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???????

Sonra kadin, fotograflarim kullanilarak acilan hesabi ve yazismalari gösterdi. Hesabi sikayet ettik vs.

Yani hic bilmeden kadinin sapigi durumuna düsüyordum az daha. O kadar sapik ki is yerini bulacak kadar. Cok acayipti.
  • chihirovekohaku  (11.06.23 16:00:32 ~ 16.06.23 22:10:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.