[]

bacak-kas ağrısı

yakın zamanda Urban Active uygulamasını indirdim. içerisindeki dersleri uyguladım bir kaç sefer. çarşamba günü, ısınma soğuma antrenman dahil toplam 40dk lık bir antrenman buldum. dumble ve vücut ağırlığı ile. 2 gündür bacaklarımın üst kısımlarında, daha doğrusu diz ile bel arasındaki bölümde bir ağrı var. yürürken topallar gibi oluyor. daha önce de rutin dışı ağır antrenmanlar yapınca oluyordu ama 2 günü geçkin süre de sürmüyordu. 178 boy 101 kg ım bu arada. gerçekten hamlıktan mı, yoksa kilo yüzünde mi bilemedim. sizce devam etmeli miyim yoksa sakatlık çıkma ihtimaline karşı bırakmalı mıyım




 
agri varsa bir gun es gec. yogunlugu da azalt. bir anda yuklendiysen olur oyle.

isinma, dinamik esneme, agirlik, statik esneme seklinde calis.
  • alperz  (02.06.23 09:52:43) 
Yasayan herseyin uygulanan stresse adapte olmasi gerekir. Olamazsa yasayamaz. Antreman da bir stress kaynagidir ve buna vucudunuzun adapte olmasi gerekir. Kolay adapte olunamayan, alisilmamis hareketler yapilmasi durumunda bu adaptasyon sureci uzar, sakatlik vs. ile sonuclanabilir. Kilonuz elbette bu stressi arttiran bir faktor. Daha iyi adapte olabilme yontemleri, uyku, dogru beslenme vs. sayilabilir. Genel gym tabirleriyle Streching,esneme vs. aslen cok bilimsel karsiligi olan seyler degiller ve psikoljik etmenler disinda cok farkettirmeyebilir. Bunun yanisira kullanacaginiz kaslari prime etmek ise yarar, ayni sey degil.

Tarifinizden anladigim quadricepste yuksek ihtimalle cok fazla tekrarli squat vb. hareketten dolayi agri var. Zamanla gececektir, normal bir kendi agirliginizda squat kimisi icin cok kolay olmakla birlikte hayatinizin hic bir evresinde defalarca egilip kalkmadiginizdan kaslariniz hareketin ekzentrik yonune aliskin degiller, dolayisiyla bunu cok tekrar etmek boyle bir probleme sebep olur. zamanla alisir.
Bu tip random programlamlarda freeletics, P90x vs. olur cunku genelde ona yuklenirler. cunku aci cekmenin niyeyse kaliteli calistim anlamina geldigini saniyoruz zaman zaman. Bu bir satis stratejisi. Kg vermek istiyosaniz oncelikle duzgun bir diyet yapmaniz gerekli. Hareket ediyor olmaniz guzel, su an icin bundan keyif aliyorsaniz yapin bu da cok guzel. Ancak daha planli daha size ozel, mumkun mertebe compound hareketlerin oldugu yani bir gyme bir salona gitmeyi gerektirecek bir duzene gecmeniz uzun vadede daha yararli olur. Ancak dedigim gibi suan bu app se o app, ne sizi hareket ettiriyorsa o iyidir.
  • wallcan  (02.06.23 11:03:42 ~ 11:06:21) 
hemen ertesi gün zorlamamak iyi olur kasılmış kasların kopmaması için. muz yiyin potasyum alın. hamlık biraz geçince gene spora dönüp aynısını yaparsanız hamlamazsınız daha, alışır kaslar.

ben öyle yapıyorum spor işini faydasını görüyorum
  • kurbanlik koyun  (02.06.23 12:50:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.