[]

Sırbistan Gezisi

7-14 haziran arasında sırbistana gidiyorum.1 haftalık süre sırbistan için uzun bir aralık diye düşünüyorum.belgradı gezmek için 3 gün yeterli diyorlar.bu 3 gün haricinde sırbistan çevresinde vizesiz pasaportumla nereye gitmemi( ve nasıl) tavsiye edersiniz ?




 
Sırbistan için 1 hafta kesinlikle çok fazla. Ulaşım nasıl yapılır bilemiyorum ancak rome2rio, omio, flixbus gibi sitelerden bakabilirsiniz. Mesela sarajevo ve üsküo’e flixbus var gibi görünüyor.

Sarajevo güzel bir Osmanlı şehri. Üsküp de öyle, ve yakınlarında görülesi bir kanyon var, Matka kanyonu. Alternarif olarak ulaşım daha zor olacaktır ama Budva ve Kotor da balkanlarda en görülesi şehirler diyebilir sanırım. Hem ortaçağ havası var şehirlerde, hem de ülke genel olarak müthiş doğal güzelliklere sahip.
  • but that was just a dream  (02.06.23 05:04:37) 
Daha yavaş, daha relaks olsun isterseniz 1 haftaya da yayabilirsiniz tabii. Lakin Karadağ, Bosna veya Makedonya ile kombine etmek de iyi bir fikir.


  • d max  (02.06.23 09:53:42) 
Sırbistan'da Subotica'yı çok sevmiştik biz, arabayla iki saat uzaklıktaydı Belgrad'a gibi hatırlıyorum. Bir gün ayrılabilir oraya. Gece de çok eğlenmiştik. Macaristan sınırında tam, zaten daha çok Macaristan şehri gibi. Yanlış hatırlamıyorsam ordan Macaristan'a otobüsle ulaşımda vardı.


  • Phoebe  (02.06.23 10:21:18 ~ 14:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.