[]

Superstep isimli magazadan alınan ayakkabı Hk.

Bu mağazanın online sitesinden bir ayakkabı aldım. AVM içlerinde de mağazası olmasından dolayı güvenilir olduğunu düşünüyorum.
Diğer sitelerde daha uygun fiyatlı iken aradığım numarası sadece burada var diye de fazladan 300 TL ödedim. Sitenin mobil app. kullanımında 250 TL indirimi vardı ama bu üründe yoktu.

Şimdi ayakkabı geldi ama orijinal kutusunda değil. Kendi logolarının olduğu bir kutu üzerine 'ayakkabının orijinal kutusu hasar gördüğünden kendi kutumuza koyduk, anlayışınız için teşekkürler' yazıyor.

Ben ayakkabının dili üzerindeki seri no'dan gtin diye bir siteden orijinallik sorgusunu yaptım.(youtube'da böyle sorgu yapabileceğim bilgisine ulaştım ondan da emin değilim ya neyse :))

Şimdi soru şu: siz olsanız kutu ile ilgili iletişime geçer misiniz?
Diğer sitelere göre daha pahalı olmasına rağmen orijinal kutusuz olmasına takıldım aslında, yoksa kutusunun bir esprisi yok. Tabi belki orijinallik sorgusunda da daha kullanışlı olabilirdi.

Ne diyorsunuz ? Siz olsanız bir aksiyon alır mıydınız ?

 
umursamazdım ben


  • elorelia  (01.06.23 13:46:13) 
Ben olsam iade eder, diğer mağazadan ucuzunu alırdım. Hem fazla para verip, hem de ürünün kutusunu alamamak çok saçma...


  • PhoenixRising  (01.06.23 14:08:41) 
@Phoenix ama işte o mağazada da tam numaram yok :( takıldığım nokta tam da bahsettiğiniz.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (01.06.23 14:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.