[]

Kafadengi İnsanlara Nereden Ulaşıyorsunuz

Merhaba, ortak zevklere sahip insanlara ulaşmak için hangi platformları kullanıyorsunuz arkadaşlar? Şöyle şöyle grubumuz var gibi laflar duyuyorum da ben en son facebook gruplarında kaldım... Öneride bulunabilir misiniz? Bir de işin nasılını da kısaca söyleyen birileri çıkarsa sevinirim. Şuna üye ol sonra şuradan ilerle gibi gibi
Sevgi & saygı



 
Kafa dengi dedigin durum aslinda karsindakinin ve senin sosyal becerileriyle alakali.

Yani otomobillerden hoslanan veya bazi sanat dallarina ilgi duyan insanlara denk gelme ihtimalin hep var ama denk geldigin vakit de "of tam bana göreymis" demen seni dogrudan sonuca götürmüyor.

Bir kizla tanismistim, Nintendo konsol ve oyunlariyla hasir nesirdi, bilgiliydi de yani tam bana göreydi o vakitler ama ayni zamanda iflah olmaz bir balik burcuydu. Duygusal fasizminden ötürü yaka silkelemistim.

Velhasil bulmak bile tek basina yeterli gelmiyor.
  • Yourcousinmarvinberry  (01.06.23 04:13:31) 
Tam böyle bir duyuru açmıştım ve eşimle tanışmıştım. Yani duyurudan diye cevap veriyorum ben :D


  • Gradient_tabanlı_mor  (01.06.23 08:07:37) 
Lise arkadaşlarımla takılıyorum, sadece benim dönemim değil yaklaşık 40 seneyi içeren (büyükler ve küçükler) sağlam bir kadro var.


  • SiyamkedisiZorro  (01.06.23 10:32:18) 
eskiden burdan bulunuyordu çok kişi tanıştı arkadaş oldu ya da sevgili oldu, ayrıldı, evlendi vs.
şimdi buranın halini de bilemiyorum eskiden biraz daha kimin kim olduğu belliydi çünkü.

  • AlsterWasser  (01.06.23 12:06:21) 
bu tip isleri zorlamak, olsun diye ugrasmak bence sacma ve ise yaramiyor. akisina birak, hobilerinle ilgilen, sosyal hobilerle ugras olmadi, olursa olur. dans vs cok tavsiye ediliyor.


  • baldur2  (01.06.23 12:11:31) 
Ulaşmıyorum, ben bana yeterim.


  • d max  (02.06.23 09:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.