[]

Lenovo Servisi Başa Bela mıdır?

Henüz 2,5 aylık laptop şarj olmamaya başladı. Servise gönderdim. 4'üncü iş günündeyiz. Servis incelemesi aşamasında. Muhtemelen sırada bekliyor ve inceleme başlamadı bile.

İnternette Lenovo servisinin (BDH) berbat olduğuna dair bir yığın yorum var. Başıma bela mı aldım Lenovo satın alarak?

Lenovo Servisi hakkında iyi yorumlar duymaya ihtiyacım var. =/

 
e15 serisi mi? aynı sorundan ben de bdh'ye vermiştim. kronik anakart arızası, parça çin'den geliyor 20 gün sürdü.


  • mutlu yillar sana  (31.05.23 14:37:14) 
Evet, E15. Anakart değişecek bende de muhtemelen. Ellerinde parça yok mu yani?


  • pantepember  (31.05.23 14:52:24) 
ofisteki b.sayarlar full lenovo, service cok laptop gonderdim ve nerdeyse hic sorun yasamadim.


  • bay b  (31.05.23 20:24:45) 
Beklediğim başıma geldi:
Anakartı değiştirmek için laptop'ı açarken kasaya zarar vermişler. Bir başka sorumda bunun fotosu da var.

Şikayetvar'a yazdım, hemen Lenovo'dan aradılar. İlgilenecekler. Bekliyorum.

Bunun dışında, servise ulaşmak da, ne aşamada olunduğunu öğrenmek de çok zor. Ürün kargoya verildikten sonra kargo firmasından gelen SMS'ten tahmin yoluyla anlayabiliyorsun ancak.
  • pantepember  (08.06.23 15:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.