[]

Yastık tavsiyesi

sert yastıktan nefret ederim, kaz tüyü yastık da bir süre sonra iyice alçalıyormuş ve yıkanması da problem oluyormuş diye duydum.
şu anda yattığım yastık elyaf karışımı saçma sapan dandik bir yastık.
visco diye satılan yastıklar da bir süre sonra özelliğini kaybediyor diye duydum.
sentetik bir koku yapanlar da oluyormuş yani kötü bir şey.

ben doğal bir yastık istiyorum. dört mevsim kullanayım, yüzümü yakmasın. bu yüzden elyafa sıcak bakmıyorum. yün doğal ama yakar mı?
yumuşak olsun.

ne tavsiye edersiniz? marka, tür vb.

 
www.trendyol.com
ben bunu aldım, %100 pamuk ama hafif sert. Çok yüksek değil. Ama konforu terletmemesi falan bayağı iyi.

  • whoosie  (31.05.23 10:53:29) 
Meric keskin, varol’un yastigini cok methetmisti. Trendyol ve hepsiburada’da var. onu kullaniyorum bir suredir; 15
Yil ayni yastigi kullanip buna gecmis biri olarak ben memnun kaldim.

  • mor oje  (31.05.23 12:54:08) 
Penelope


  • gabe h coud  (31.05.23 13:15:06) 
karabuğday kabuğundan doldurulmuş yastıklar var. arkadaşım kullanıyor çok memnun. trendyolda var..


  • nurrrrrr  (31.05.23 13:26:32) 
dünyanın en güzel yastığı olabilir, baya yastık denedim buna kadar, içi değişik plastik sünger gibi delikli, terletmiyor
www.idas.com.tr

  • eja  (31.05.23 13:40:39 ~ 13:41:14) 
şehir yazmamışsınız ama ankara'daysanız gidin ulus çıkrıkçılar yokuşu'na. çıkarken sağda bekir gürdoğan diye ufacık bir dükkan var. içeride istediğiniz her türlü dolgu malzemesi var. çeşit çeşit yün var, pamuk var, sünger var, değişik değişik elyaflar var. ne ararsanız. istediğiniz malzemeyle istediğiniz miktarda yastık doldurup alabilirsiniz. acayip de ucuza geliyor. bir adet yastık kılıfı + içine tartılarak konulan istediğiniz malzeme ve yastığınız hazır.


  • kibritsuyu  (31.05.23 16:17:41 ~ 16:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.