[]

Otel fiyatı

Kaplıcaya gideceğim 2 geceliğine, aradım fiyat sordum, iki kişi gelirseniz odanın geceliği 600, tek kişi gelirseniz geceliği 900 dedi. Tek kişi olunca neden pahalı? Sonuçta aynı oda.

Aklıma gelen sebep, iki kişinin otelde harcayacağı alışveriş, yeme,içme masrafı daha fazla olduğu için, oda fiyatında indirim yapıyor olmaları, doğru mu?


 
Aklima gelen iki ihtimal var;

Ya ciftlerin agirlikli konakladigi bi yer, o yuzden teklere fazla fiyat soyluyorlar ya da yanlis anladiniz, iki kisi 600x2 1200 tl, tek kisi 900 tl.
  • brkylmz  (31.05.23 00:49:31) 
Abi malesef yanlis anladin buyuk ihtimalle, 600x2 oluyo genelde :(


  • fakyoras  (31.05.23 01:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.