[]

Kayip isaretlenmis iphone 7 kullanilabilir mi?

Selam,

Iphone 7 kaybetmistim yillar once, kayip olarak isaretlemistim find my iphone’dan. Simdi biri bulmus telefonu.

Telefonu acmak icin sifre de vardi bu arada.

Bu kisi ben telefonu uzaktan acmazsam herhangi bir sekilde telefonu kullanabilir mi? Mesaj atmis sifirlayip kullanicam falan diye. Fotograflarima filan ulasamayacagini biliyorum ama kullanamamasi icin ne yapabilirim baska?

Ekstra olarak ne yapabilirim, imeisini kapattirabilir miyim mesela bir sekilde.

Simdiden tesekkurler

 
kullanamaz.
imesini kapattırabilirsin emniyete git ya da savcılığa dilekçe ver. ama fatura lazım

edit: ayrıca bu hırsızlığa girer. numarayla savcılığa dilekçe verin. adama da söyleyin korkar belki
  • jelly bear  (30.05.23 12:12:21 ~ 12:27:04) 
bilmediğimden soruyorum, sizin numaranızı nerden bulmuş? bir de size niye geri getirmiyor?


  • artci sarsinti  (30.05.23 12:16:54) 
klasik hoax. sen kayıp olarak işaretlediğin için anakartı dahil kullanamaz. ancak kasası falan temizse ya da ekranı, mikrofonu gibi ıvır zıvırını kullanır yedek parça olarak.

kimisine de yazıyorlar "telefonunu sıfırlamazsan hack'leyip tüm verilerine ulaşacağız. o yüzden "erase phone" seçeneğini seç men gerektiğini söylüyorlar. sen de zokayı yutarsan telefonunu uzaktan siliyorsun. adamlara da telefonunu hediye etmiş oluyorsun.
  • alperz  (30.05.23 12:27:33) 
Nsa’da kullanamayacagini biliyorum ama ornegin androidde birkac yil oncesine kadar wipe data yapip telefon kullanilabiliyodu. Belki iphone 7 oldugu icin oyle bi yontem vardirbduye sey yaptim. Ne sifreyi soylerim ne de erase phone yaparim zati.

Telefonu kayip olarak isaretleyince ekranda “bu telefon kayip, su telefona ulasin” diye ablamin telefonu cikiyor, muhtemelen acil durum kisisi olarak ablam ekliydi o zamanlar ondandir.

Fatura(imei de yaziyor) var elimde, yollamazsa kapattiririm zaten, iyice tugladan farki kalmaz telefonun
  • fakyoras  (31.05.23 00:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.