[]

bostancıda 1 ev vs çekmeköyde 2 ev

ev almayıp komşu almak mı, iki ev alıp birini kiraya vermek mi? hangisini seçerdiniz?

önemli not: ev iş arasının çekmeköyden 20 dk, bostancıdan 1 saat sürdüğünü varsayalım.


 
çekmeköyde güzel bir site içinden gerekirse tek ev.
o 1 saat süren yol süresi her yıl üzerine 10-15 dakika koyacak ve iş berbat bir noktaya gelecek 5-6 sene sonra.

edit: "çekmeköyde güzel bir site" ifademin üzerine bastırmak istiyorum.
  • teritori  (30.05.23 08:53:28 ~ 09:53:27) 
Bostancıda 1 ev. Bunun değerini ancak iyi semtlerin konforuna alışmış insanlar bilir. Kendinize bunu yapmayın. Komşu her şeydir.


  • ruhen hastayim ben  (30.05.23 08:59:39) 
komsu her yerde ayni turkiye'de.

bostanci'nin degeriyle cekmekoy'un degeri yan yana gelemez hocam bu soru 20 sene once turkiye'de 1 dolarim mi olsun 2 liram mi olsun sorusu gibi geldi bana.

yol mevzusunda teritori+1, bostanci'dan alip kiraya verip cekmekoy'de kirada yasamak bile mantik dahilinde.

ytd
  • gule gule  (30.05.23 09:07:45 ~ 09:19:03) 
Çekmeköy'ü genellemeyin arkadaşlar. Çekmeköy'den kastın Aqua Manors, Sinpaş'ın projeleri tarzı yerleşim alanlarıysa iki konut alıp birini kiraya vermek mantıklı ~ 20000 TL nakit akışı yaratmış olursun aldığın konuta göre. Bu gibi yerlerde çoğunlukla beyaz yaka, çocuklu aileler veya kendi işinin sahibi profiller tercih ediyor. Profil iyi. Günde 1+ saat de senin olmuş oluyor.

Çekmeköy'den kastın mahalle içi binalardan biriyse tavsiye etmiyorum.
  • Lethe  (30.05.23 09:46:10) 
bostancıda ev yeni ise veya arsa payı yüksek ve kentsel dönüşüme girecek gibi ise bostancı.


  • nuisance  (30.05.23 10:05:10) 
çekmeköy de ufak, 2-3 katlı binaların olduğu sitelerden alırsanız huzurlu bir hayatınız olabilir.
bostancıda mahalleden mahalleye fark ediyor ve iş ev arası geçen süre çok çok önemli bir kriter.

  • kisa  (30.05.23 10:07:33) 
yatirimsa bostanci yasamaksa cekmekoy. cekmekoy oyle kurtkoy gibi bi yer degil genelde beyaz yaka, bostanci da oyle asiri elit bi yer degil. komsuluk garantisi vermiyor iki semt de. ben hep sahil seridinde yasadigim icin bostancida yasamak derdim ama cekmekoy is yerine daha yakin+deprem hususunda avantajli bolge


  • ala09  (30.05.23 10:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.