[]

telefon önerisi

www.amazon.com

bu telefonu almayı düşünüyorum. kullanan var mı, fikirler nedir diye merak ettim.

ama yeni önerilere de açığım. bu ayarda bir telefon istiyorum. bir de bu telefonun, nokia nın community si nasıl acaba. aktif mi. cok uygulama cıkıyor mu, istediğimiz uygulamaları bulabiliyor muyuz hemen. yoksa android li telefonlara mı bakmak gerek.

not: iphone veya htc almayı dusunmuyorum. onlar dısında yapacagınız oneriler beni mutlu eder.

 
samsung wave çıktı bence çok tatlı bir telefon. sonra samsung i9000 galaxy s çıktı yurt dışında. android tabanlı. samsung i5500 galaxy 5 çıkacak. corby tipinde (uffacık) android tabanlı 600mhz işlemci falan.

qwerty klavyeliv e dokunmatik istiyorsanız motorola milestone var, dext var backflip var.

ha bir de samsung wave pro gelcek. qwerty li ama daha 3-4 ayı var gibi.

nokia da c6 çıkacak her halde. ama ben bir daha nokia kullanmamaya yemin ettim. ben sizin yerinizde olsam htc yi de elemezdim.

kolay gelsin.

bu arada o telefonu kullanmadığım ve kullanan birni de tanımadığım için bir şey diyemeyeceğim.
  • cedric tweedledee  (28.06.10 20:32:51) 
peki samsung un yazılım olayı nasıldır. iyi destek goruyor mu. istedigimiz yazılımları bulabiliyor muyuz alete. genel olarak ucretli mi ucretsiz mi oluyor.


  • ati99  (28.06.10 20:57:10) 
açıkçası ülkemiz için iphone dan sonra en mantıklısı samsung. android market türkiyede yok ama windows mobile ve bada işletim sistemli telefonalrı için samsungun samsungapps.com var. oraya gidip bakabilirsiniz ücretli ğcretsiz bir sürü uygulama var üstüne de her gün gelişiyor. ama android ve de apple ıın gerisindeler.


  • cedric tweedledee  (28.06.10 21:59:32) 
teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin. yine de n900 le ilgili fikirlere acıgım.


  • ati99  (28.06.10 22:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.