[]

rezervuar ic takimi

merhaba. su tesisat islerinden pek anlamiyorum. tesisatci gelip sifon mekanizmasini komple degistirdi. ama basmali takmis. hic hoslanmadim. (hani su ince dugmeli olan, bazen ice kacip asla geri cikmayan tip) az su cok su ayari da yok. samadirayi yukari cikardim, cunku tankin yarisi doluyor su an. oyle yapinca su damlatiyor simdi disindan. baktim mekanizmaya kucucuk bir borudan suya baski yaparak kapak aciliyor. bana bu yontem cok surdurulebilir gelmedi. cahilim tabi bu konuda biraz ama disarda gordugum, bu sifonlarin hep ice kactigi. neyse gelip zaten bakicak disari su damlatma olayi icin.

eskisi cekmeliydi. gene cekmeli istiyorum. rastgele bir mekanizma alsam uyar mi? sifonun markasi vb yok.

mesela bunlar olur mu? hangisini onerirsiniz?

1- www.trendyol.com
2- www.trendyol.com
3- daha pahali ama bu da olur. ama hic yorumu yok. www.trendyol.com

tesekkurler

 
Tesisatçının taktığı iç takım ile sizin almak istediğiniz takımın çalışma prensipleri düğme/çekme dışında aynı, yani sürdürülebilirliği falan tamamen sizin rezervuara bağlı. Link yolladığınız takımlardan alabilirsiniz de ben olsam eve en yakın nalburdan alırdım...


  • malheiros  (28.05.23 22:35:41) 
TR'de yasamiyorum. birkac gunlugune gelecegim ve nalbura gitmeye pek vaktim olmayacak.
neden nalburdan alma taraftarisiniz? daha mi uygun, daha mi kaliteli? nakit hic kullanmiyorum nalburda bu sorun olsun istemem.

  • supergirl  (28.05.23 23:45:58) 
internetten alacağınız takımın içinden eksik parça çıkar vb. Nallburda da kart geçer merak etmeyin. Hem Türkiye'de yaşamıyorsanız, nalburdan alın, tesisatçıyı da çağırın, bunu değiştir deyin, sorunu da anlatın ve öyle teslim alın. Yani burada yaşamıyorsanız siz hiç uğraşmayın. Nalburda da tesisatçı sorun, mahalledeki birinin numarasını alın, armut falan yapmayın...


  • malheiros  (29.05.23 07:25:31 ~ 07:48:34) 
Japar da visam da iyi markalardır, ilk 2 likteki alınabilir. AMa ben de olsam nalburdan alırım, kargo ve komisyon derken en az 40-50 tl daha ucuz olur nalbur. Artık bu tür ucuz ürünler internette pahalı, yerel satıcıda ucuz.

Fakat bence değiştirmeye ihtiyacınız yok, zaten yenilenmiş iç takımınız. Bence duygusal davranıyorsunuz, yıllarca basmalı da çekmeli de kullandım. Bence basmalı daha konforlu ve arıza şansı daha az.

Çekmede ip sıkışma, açık kalma derdi vs var.

Usta gelsin ve ayarını yapsın, su kaçırmıyorsa ellemeyin. Çekme sisteminde de su ayarı yok çoğunda, siz çaktikten sonra klape açık kalır ve siz ipi bıraksanız bile su bitene kadar klape kapanmaz bir çok modelde.
  • John Bloor  (29.05.23 09:57:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.