[]

bayii'den sıfır araç almak?

Bir kamu ihalesi şartnamesinden dolayı sıfır 1 adet otomatik binek bir araca ihtiyacımız var. 1 aydır gezmediğimiz bayii kalmadı. Reno, Totota, Hyundai, Opel, pejo, fiat, citroen.. hepsinde sıraya girdik ama malum..

Yardımcı olabilecek biri var mı? Açıktan para ödemeye de razıyız. Özelden de yazabilirsiniz. Açıktan para ödeyebilmek için tanıdık arıyorlar onu bile bulamadık.

Şimdiden çok teşekkürler

 
İhaleniz yapım işi ise buna çok takılmayın, gidin uzman, şb müdürü, daire başkanı vb. kimse durumu anlatın, onlar yönlendirebilirler. Hatta bizim bir ihalemizde 3 araç vardı, bunlardan birini bir daire başkanının mevcut bindiği makam aracını (öyle lüks bir araç da değil) işi bitmiş başka bir müteahitten üzerimize almamızı söylediler ve öyle saydılar. Adam araç değiştirmek istemiyormuş falan... En kötü 6.000km araç alırsınız, durumu izah edersiniz, sıfır araç sıranız gelince sıfırı teslim eder 6.000km'lik aracı alır satarsınız...


  • malheiros  (28.05.23 22:11:55) 
elinizde takasa verebileceğiniz araç varsa haftaya yenisini teslim alırsınız. sizin 1 milyonluk aracınızı 750 bine sayıp yenisini de + 250 bin fazlasına verecekleri için. her geçen gün gözleri daha da dönüyor. en azından 2 ay bekleyip liste fiyatından alayım derseniz mersedes ve bmw dışında çare yok. geri kalan hemen hemen hepsi yoldan çıkmış durumda.


  • onemoremile  (29.05.23 10:33:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.