[]

Akıllı saatim iOS desteklemiyor ama?

Modeli çok beğendim ama ios desteklemiyormuş. Bu haliyle kullanmaya devam edeyim mi geriye mi vereyim sizce?




 
Data kayıp olacak bi süre sonra, bildirimler telefonla iletişim özellikleri kullanılamayacak. Pek bi manası yok sanki o şekilde?


  • hedep  (28.05.23 21:44:49) 
Daya kayıp olacak derken nasıl yani? Anlamadığım için soruyorum.

Bir de kendi özelliklerini göreyim dedem koştuğum mesafe vs koşu özelliklerini kullanayım saati göstersin desem olmaz mı sadece?

Aramaları göreyim mesajları okuyayım diye bir beklentim yok.
  • not sure if serious  (28.05.23 23:16:52) 
Kayıt tuttuğu spor, heart rate, varsa gps datası, uyku datası, antrenman datası bunları gösterecek bi süre hafızasında tutacak ve sonra yokolacaklar kayıp data demek istediğim bu. Normal şartlar altında telefon uygulaması/google fit vs kayıtlı kalıyor senkron oluyorlar. Muhtemelen telefon yazılımında saattekinden daha detaylı görebiliyorsunuzdur bu datayı yalnızca saat üzerinde ne kadar görebildiğiniz de meçhul.

Böyle garmin vs gibi tamamen spor amaçlı bişeyse belki olabilir dicem de (ki garminin gibi markaların da var ios uygulamaları) ben kullanmazdım öyle ama size çok kullanışlı da gelebilir bilemem.
  • hedep  (28.05.23 23:58:22) 
Saat Samsung Watch 4 Classic

Telefonum yeni olmasa Samsung’a geçicem o kadar beğendim saati :)

Kullandığım esnada bana düzgün versin veriyi gerisi çok önemli değil.

Siz Google deyince aklıma geldi de acaba Google üzerinden bilgisayardan takip edemem mi bu verileri?
  • not sure if serious  (29.05.23 00:54:52) 
Saatin standalone telefonsuz kullanım modu varmış biraz baktığımda o şekil kullanılıyormuş. Bilgisayar ile pair olsa da bilgisayarda o yazılım var mı hemen bi yanıt çıkmadı. Çok niyeti bozduysanız bi gariban android tablet alın :D onunla kullanırsınız.


  • hedep  (29.05.23 14:21:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.