[]

Anadolu Ajansı, Anka, YSK

Anadolu ve Anka %60-70'lerdeyken YSK başkanı %25 filan açıldı dedi.

Bu fark nereden kaynaklanıyor? Ajanslar bilgileri nereden alıyor?


 
Fark mensubiyetle ilgili daha çok. Psikolojik üstünlük meselesi.
ama sonunda hepsi aynı seviyeye gelecektir.

  • diyecevaplandı  (28.05.23 19:23:46) 
ajanslar sayım bitince hazırlanan tutanağın resmine anında ulaşıyor. fakat sandık görevlileri çuvalı kapatıp polis eşliğinde seçim merkezine götürülüp, orada sıraya girip tutanağı teslim ettikten sonra sonucun sisteme girilmesi derken saatler geçiyor.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (28.05.23 19:37:28) 
15 senedir tvde secim sonuc yazilimi yazarim#
her secim usenmem, ilce ilce AA dan gelen sonucla YSK karsilastirim
farkli ciktigi hic olmadi

AA sadece moral bozmak/vermek icin isine gelen sandiktan, ilceden baslar
ama sonunca hepsi ayni veriye gelir

AA mesela istanbula umraniyeden baslar
cihan vardi eskiden, besiktastan baslardi

e ikisine gore de farkli parti lider oluyordu
ama secim sonu, hepsi ayni tutanaklari giriyor sisteme, gun sonu ayni yere geliyor sonuc
  • Corc  (28.05.23 20:40:58) 
ysk'nın daha yavaş olmasının tek sebebi ıslak imzalı sandık mazbatalarının sandık bitiminde ilçe seçim kuruluna teslim edildikten sonra sisteme girmesi.

anadolu ajansı ve anka ise sandık mazbatası yani resmi sonuç belgesinin henüz sandık başında yazılmadan ve ysk'ya ulaştırılmadan evvel sandık kurulundaki görevlilerin ve müşahitlerin tuttuğu çeteleler baz alınarak hızlıca sonucu ulaşması. tabi çetelerler tüm siyasi partilerin tarafları tarafından tutulur ve bir uyuşmazlık/tutarsızlık yoksa kaydedilir siyasi partilerin kendi sistemlerine.

akabinde peyderpey bu çeteleler ıslak imzalı mazbatalar ile karşılaştırılıyor ve bu sebeple ysk süreci daha geç sonuçlanıyor
tek fark bu.


yıllardır sandıkta görev yaparım ve bunu bilmeyip hala psikojik üstünlük/moral bozmak diyenlere gerçekten anlam veremiyorum. bu hiç normal değil arkadaşlar.
  • ezkaza  (29.05.23 00:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.