[]

Getir damacanalarını diğer markalar kabul ediyor mu?

Elimde sıradan mavi damacana vardı birini getir'e verdim kullanıyorum.

Peki yarın bir gün x marka suya geçtiğimde iade damacana olarak onları kabul ediyorlar mı?

Mavi falan değil ya sorun olmasın?

 
dostum trendyol markete gir, bazi yerler 45 50 tl arasina degisiyor yeni damacana ile.


  • sekerler diyarinda bir ruya  (28.05.23 11:08:55) 
Bazen de ucretsiz farkli marka ile degisim kampanyasi oluyor falan. Ya da 10 tl fark gibi bi seyler, takip edin


  • balpolen  (28.05.23 12:58:51) 
bu bayiden bayiye değişiyor biliyor musun
bir gün eve erikli söyledim ama damacanam başkaydı adamlar da alamayız bunu dedi ben de çağrı merkezini arayıp şikayet ettim gelip aldılar
o başka marka basılı olan damacanayı alıp takas etmesi gerekiyor çünkü ve uğraşmak istemiyor bununla
  • neira  (28.05.23 14:14:36) 
Yakın çevredeki su bayilerini arayıp, Aboneniz olacağım ama damacanamı ücretsiz değiştirirseniz deyince kabul ediyorlar ya da bana hep kabul edenler rastladı. Bugüne kadar hiç damacana değiştirmek için ücret ödemedim.


  • Mirket  (28.05.23 15:46:52) 
istanbulda hep uzeyden kullanıyordum, sorun olmadı ama ankarada kuzeyden yoktu mecbur değiştirmem gerekti. ücretsiz değişim yapan yerler bile bu beyaz biz bunu kullanamayız diye sorun çıkardılar. zor bela bi yerde, bundan sonra hep sizden su alıcam bak dedim de öyle değiştirdiler.istanbulda sorun olmayabilir, ücretsiz değişimle alıyorlardı ama başka illerde sorun oluyor.


  • sirkelimon  (29.05.23 10:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.