[]

Olumlama cümleleriniz neler?

Kendinize iyi enerjiyi çekmek için kullandığınız telkin içerikli cümleler nelerdir?




 
Bu durum beni üzüyorsa/kaygıya sokuyorsa onu değiştirmeye çalışabilirim. Bunun için bir şeyler yapmam mümkün. Fakat çabalarıma rağmen bu durumu çözemiyorsam ve üzülüp kaygı duymaya devam ediyorsam benden bağımsız gelişiyor demektir. Elimde olmayan şeyler için de üzülmemeli/kaygı duymamalıyım.

Uzun yıllar sonucunda bu felsefeyi benimseyebildim.
  • ruhen hastayim ben  (26.05.23 16:43:00 ~ 16:44:42) 
Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.

- jack kerouac
  • freebird5406_2  (26.05.23 17:08:19) 
Lale devri nasil bi.. pardon o baska bi seydi. Ama mantik ayni mantik, nasil ki gecmisteki sikintilarim artik umrumda degil, gecti gitti, simdikiler de ama yarin ama 1 sene sonra ayni bu kivama gelecek ve unutulacak. Kendime bunu hatirlatiyorum daralinca.


  • unidentified floating object  (26.05.23 17:11:56) 
"daha zorunu atlattın".

geçersiz kaldığı gün öldüğüm gündür herhalde.
  • bohr atom modeli  (26.05.23 19:51:47) 
Allah sevdiği kulunu sınarmış..


  • yalniz kizkulesi  (26.05.23 20:11:58) 
yarın yeni bir gün.

ne olmuş olursa olsun, o oldu ve kişisel tarihimde yerini aldı. yarın öyle olmak zorunda değil. yine öyle mi oldu, onun da yarını var, böyle zincirleme gideceği için --> yarın yeni bir gün.
  • nimberjack  (26.05.23 22:09:49) 
olmuşla ölmüşe çare yok.


  • banach  (27.05.23 08:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.