[]

Robot süpürge ...

Dostlar merhaba, bir robot süpürge ihtiyacı belirdi. Şöyle güzel haritalayan, güzel temizleyen, çekiş gücü falan iyi olan, moblu önereceğiniz f/p oranı iyi olan, şunu kaçırma al diyebileceğiniz robot süpürge önerilerinize açığım. Teşekkürler




 
F/p demişsin ama dyson da robot süpürge çıkarmış. Bence ona da bir bakıp değerlendirmek lazım(tr de satışı başladı mı bilmiyorum. Sosyal medyada gördüm ben robot süpürge çıkardıklarını)


  • yazdonumu  (25.05.23 16:04:17) 
roborock q7 max, motor gücü diğerlerine oranla yüksek, moplu ama mopuyla ünlü değil.

roborock s7 sonic mopping, motor gücü daha düşük ama mop teknolojisi daha iyi.
  • alaimisema  (25.05.23 16:06:01) 
hiçbirinin diğerine göre muazzam üstünlüğü yok.

3 yıldır viaomi v2 pro kullanıyoruz. memnunuz hiç sıkıntı çıkarmadı.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (25.05.23 16:14:21) 
ben de wiami diye bi marka kullanıyorum paramın yettiklerinden kovalı diye onu almıştım o zaman. ben de gayet memnunum. bütçeniz kadar kafanıza yatan bişey alın geçin. ucu yok çünkü. bunlar basit aletler. ilk süpürgede herhangi bi tanesi hayatınıza %80 etki eder, diğer o çok övülen özellikler bence max %20 daha etki eder ki o kadar da edemez çünkü her yere girebilen bi alet değil. günün sonunda kısıtları belli. ama çoğu %80 tatmin eder.


  • vaveylababa  (25.05.23 16:24:19) 
Robot süpürgesinin mobunu kullanan var mı bilmiyorum. Sanki yapmışlar da olmamış gibi. Bende de Xiaomi var. Memnunum.


  • Mirket  (25.05.23 18:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.