[]

Alaçatı'dan Kaş'a nasıl gidilir?

Uçak harici bir yöntem ile gitmek istiyorum.
Nasıl yapmalıyım, otobüs olarak İzmir-Antalya gözüküyor.
Antalya'ya gidip oradan servis yapabilir miyim?


 
izmir'den antalya değil de fethiye otobüsü bakabilirsiniz, 6 saat civarı sürer. fethiye'ye varınca oradan Kaş'a giden otobüsler bulursunuz, yaklaşık 2 saat yol da o sürer. otobüs yolculuğu en düzgün bu yol üzeri olur diye düşünüyorum. önceden tersini yapmıştım, kalkan'dan izmir'e böyle gitmiştim.

antalya-kaş çok uzak. boşuna taaa antalya'ya gitmiş olursunuz. bir de antalya'dan otobüs var mı emin değilim. fethiye'den var ama.

şimdi bakarken denk geldim, sanırım izmir-muğla ve sonrasında muğla-kaş da yapılabiliyor. sanki bu yolun süresi 1 saat falan daha kısa gibi. izmir-fethiye arası sahil boyu gidiyor otobüs ve çok duruyor (akyaka, gökova, köyceğiz falan her yerde duruyor) o biraz sıkabiliyor. belki muğla üzeri gitmeyi de düşünebilirsiniz.
  • nimberjack  (25.05.23 15:13:04) 
antalya - kaş arası min 3,5 saat. izmirden antalyaya gidip boşuna bir de geri dönmeniz lazım. üstelik antalya-kaş arası işleyen otobüsler de köy yollarını fln kullanıyor hiç konforlu değil.
nimberjack +1. fethiyeye geçin, oradan kaş çok daha yakın. ama muğla opsiyonu varsa onu tercih edin. ama önerim kaş-muğla otobüslerinin saatlerini kontrol edin. daha sezon tam açılmamış olduğu için beklemek zorunda kalabilirsiniz.

  • sirkelimon  (25.05.23 19:20:39) 
antalya - kaş arası min 3,5 saat +15

Dalaman - Kaş 2.5 saat
  • put it in your appropriate place  (25.05.23 21:12:49) 
izmir otogardan kaş'a direk otobüs var. Pamukkale ve Kamil Koç direk gidiyor.


  • faaip de oiad  (26.05.23 00:24:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.