[]

Windows Live Messenger 2009'da kimlerin beni sildiğini nerden görebilirim?

Yaklaşık 1 yıldır 1 kere bile msn'e girmedim sınavlar nedeniyle. neyseki sınavlarım bitti msn açayım dedim oda ne! beni online yapmıyor yeni sürüm var yeni sürüme yükseltmek zorundasınz diyor.bende şaşırdım ekşisözlükten windows live messenger başlığına yazılanları okudum da ekim 2009 da wlm 2009 çıkmış herkes onu kullanmak zorundaymış falan. neyse yükledim açtım msn'imi ama eskiden (yani 1-1.5 yıl önce) ortalama 30-35 kişi herzaman online olurdu ama şimdi yalnıza 5-10 kişi online. muhtemelen ben uzun süre girmeyince sildim sanıp beni silmişler ama eski sürümde ''kişiler'' kısmına gelip kişinin üzerine tıklayınca ''kişiyi sil'' butonu aktif ise o beni silmiş demekti. bu yeni sürümde öyle birşey yok. nasıl öğreneceğim beni silenleri? yardımcı olursanız sevinirim.




 
messenger plus eklentisini indirirsen onda contact list clean-up denen bir özellik var. orda liste şeklinde seni kimin ekleyip kimin silmiş olduğu, en son ne zaman online olduğu falan gözüküyor.
www.msgplus.net

  • last resort  (28.06.10 19:17:45 ~ 19:18:07) 
plus eklentisinde çıkan sonuçlar çok büyük oranda hatalı. 50 kişi görünüyordu bende beni silen olarak, kontrol edildiğinde sadece 5 kişi silmişti... gibi.


  • xenderoth  (29.06.10 10:08:34) 
araçlar-seçenekler-güvenlik- izin verilenler(allow list) ordaki mail adreslerine sağ tıklarsan, sil seçeneği aktif çıkanlar seni silmiş demek oluyor.

çok da güvenme buna. hatta hiç güvenme. ekimden sonraki değişikliklerde bu ayarlar da değişti. önceden bu anlattığım yöntem doğru çıkarken şimdi her gün konuştuğun insanı silmiş gösteriyor. vs.
  • girl in a coma  (29.06.10 12:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.