[]

IELTS speaking

İngilizceyi kendi kendime öğrendim.
Hiç çalışmadan (sadece 3 tane task 1 essay yazdım o kadar) IELTS'e girdim ve notlarım aşağıdaki gibi. Günlük hayatta İngilizce kullanıyorum ama hiç konuşmuyorum.
R:8.5, L:7.5, W:7 ve S:5.
Speaking puanımı bir ayda nasıl arttırabilirim? En az 6 veya 6.5 puana ihtiyacım var.

 
Ben de IELTS çalışıyorum. Udemy'den bir kurs aldım, orada taktikler var. O tür videolardan çalışarak notu yükseltmek mümkün bence.


  • avianthem  (25.05.23 08:44:21) 
1 aylık, haftada en az 3 gün olacak şekilde speaking kursuna yazılabilirsin.
Cambly var, meet2talk var

  • zimbirik  (25.05.23 09:30:59) 
Cambly +1
bir de ayna karsisina gecip konus. bir konu belirle kafanda, mesela 10 adimda kuantum fizigi, bunu sanki bir dinleyiciye anlatiyorsun gibi konus. anlat yani. bir kere anlat, sonra gene anlat, gene anlat. mükemmel olana degin ayni konuyu anlat.
kendini de eglendir. diyelim sen ted hughessun, nobel aldin, kitabin hakkinda röportaj veriyorsun. antonio banderassin, oscar aldin, tesekkür konusmasi yapiyorsun.
kendini filme de cek bence hatta. cringe olma cünkü sadece sen izleyeceksin. sinavdan sonra silersin istersen.

bu dedigimin faydasini görmezsen gel beni bul.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (25.05.23 15:37:51 ~ 15:38:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.