[]

Bitlenmiş miyimdir?

İş için bilgim olmadan bitli olma ihtimali çok yüksek bir eve gittim. Ortalama 15 dk koltukta oturdum. Görüştüğüm kişiyle yan yana oturmadık ama çapraz oturduk. Evin bitli olabileceğini, evdekilerden birinin bir hafta önce bitlendiği bilgisini edindiğimde hemen bit şampuanı ile saçımı yıkadım, kıyafetler 60 dereceye, arabaya lavanta yağı sıkma filan. Bitlenmiş olma ihtimalim düşük değil midir, lütfen öyle olsun. Bundan sonraki kısımda ne yapmalıyım? Yarın yine yıkayacağım şampuanla, gün içinde saçıma lavanta yağı sıkmaya devam ama başka bir şey yapılabilir mi?




 
Birşey olmaz yahu rahat olun bence.


  • primetime  (24.05.23 02:27:37) 
Bit öyle kolay geçen bir şey değil. Rahat olun. Biz ilkokuldayken bitlenirdik. Ama işte çocuk halimizle birbirimizle boguşurduk güreşirdik öyle öyle geçerdi bize. Sonra annemiz bit şampuanıyla iki gün yıkardı geçerdi. Sizin de gittiniz evde güreşme ihtimaliniz olmadıgı için geçmemiştir asla


  • limonlu eksi  (24.05.23 07:23:36) 
cocukken iki kere bitlenmis biri olarak kolay kolay bulasmaz +1
bitlilerin bulundugu ortamda uzun sure takilman, yatman falan lazim. bana ikiside o sekilde gecti, baskalarinin evinde uzun sure yatili takildim.

bit icin benim zamaninda buldugum iki kesin cozum var.
1 - saclari 1 numara yaparak kurtulmak
2 - saclar onemli ise, havluyu benzine batirip kafana sarmak, o sekilde dayanabildigin kadar dayanmak.

ben zamaninda sampuan denedim, bir ise yaramamisti.
  • cooperr  (24.05.23 09:28:09) 
Birisi saçınızı incelesin el ve göz ile, anlaşılır bitlenip bitlenmediğiniz. Bitlenmediyseniz şampuan gereksiz olmuş şu an.

Eğer bitlendiyseniz de tek başına şampuan yetmez, içinden çıkan sık dişli bir tarak olmalı. Onunla tarayıp sirkeleri söküp almak lazım.
  • John Bloor  (24.05.23 10:45:39) 
Sık ama gerçekten çok sık dişleri olan bir tarak alın ve saçınızı tarayın. Bit ve sirkeden kurtulmak için şampuandan bile daha etkili tarayıp saçtan uzaklaştırmak


  • yazdonumu  (24.05.23 15:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.