[]

boş zaman sahibi olmak hakkında?

öncelikle bu duruma erişmek isteyen herkese başarılar diliyorum.

kariyer sürecim kendiliğinden böyle gelişti ve şuan istediğim bir pozisyon ve iyi bir gelir sahibi oldum.

fakat bu süreç bana düşündüğümden çok çok fazla boş zaman bıraktı.

farklı bir iş değişikliği düşünmediğim için bu konfor alanı beni çok rahatsız ediyor artık.

iş dışında; flört, seks, alkol, resim, sinema ve müzik gibi uğraşılarla oyalandım ama artık tatmin olmuyorum.

öyle bir hal ki artık ertesi gün olsun, vakit geçsin der oldum. oysa yaşam süremiz bu kadar bonkör olmaya elverişli değil.

sizce bu düzeni nasıl değiştirebilir ve zamanı kıymetli hale getirebilirim?

 
ikinci bir is yaparak.

"
iş dışında; flört, seks, alkol, resim, sinema ve müzik gibi uğraşılarla oyalandım ama artık tatmin olmuyorum."

Bunlar zaten is veya vakit geçirme araci degil, herkesin hayatinda olan seyler.
  • Yourcousinmarvinberry  (23.05.23 22:04:46) 
@Yourcousinmarvinberry: hocam bunların hiçbiri bende yok. :D

para kazanmanın ve kariyeri ilerletmenin sonu yok işinizle ilgili şeyler yapabilirsiniz, eğitim olarak master/doktora gibi bir meşguliyet de olabilir.
  • Erestor  (23.05.23 22:11:11) 
evlenmek veya ikinci iş +1 aşırı mantıklı. evlilikten sıkılınca da çocuk.

bence köpek de sahiplenebilirsiniz durumunuz varsa. köpekle gezseniz acayip sosyalleşiliyor. hatta köpek eğitimleri oluyor bazen topluca çıkıyolar nasıl oluyor bilmiyorum ama parkta görüyordum
  • ala09  (23.05.23 23:45:28) 
Hobi edinseniz ya da varsa bir hobiniz onu geliştirseniz sanki iyi gelir. Yeni şeyler öğrenmek, sürekli keşfetmek gibisi yok bana göre


  • yazdonumu  (24.05.23 00:10:38) 
Gönüllülük esasıyla STK' larda çalışabilirsiniz. Kendinize bir yatırım yapıp, Şiddetsiz İletişim eğitimlerine katılabilirsiniz. Sporu hayatınıza dahil edebilirsiniz.


  • from where i ride  (24.05.23 01:07:50) 
benzer bir durumdayım, boşanan biri olarak aman diyeyim buradaki tavsiyelere uyup evlenmek için evlenmeyin (gerçekten bunu istediğinize eminseniz kendi kararınız tabi).

bilmiyorum sizin durumunuz için geçerli mi ancak telefon ve bilgisayarla uzun süre vakit harcıyor iseniz biraz ayrı kalmanın içinizde oluşan boşluğu azaltmanız açısından faydası olabilir.

spor, yemek yapmayı öğrenmek, düzenli kitap okumak, yeni bir dil öğrenmek, inandığınız bir şey için bir derneğe gönüllü olmak gibi seçenekleri çoğaltabilirsiniz.
  • elvan abeyiylegezse  (24.05.23 21:06:00) 
Maraton koş, profesyonellerle sidik yarışına gir. Antreman yaparken daha farklı duygular ortaya çıkıyor, daha gerçek, vücudunun sınırlarını gör.


  • abi bi dizi buldum on numara  (06.06.23 10:16:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.