[]

Marmaris vs fethiye vs bodrum vs alanya

Bu beyaz yakalı kardeşiniz tatile çıkıyor. Her şey dahil denize yakın bir otel ayarlayıp 3-4 gece kalacağım. Sonrasında 1-2 gün de merkezde takılırım diye düşünüyorum. Nereyi önerirsiniz? Ulaşım kolaylığı önemli aracım yok.




 
Marmaris aralarında en sakin olanı, merkeze yürüyerek gidebilirsin. Minibüs sabaha kadar var. Marmaris fena değil, denizi güzel.


  • abi bi dizi buldum on numara  (20.05.23 21:43:29) 
Hangisinin merkezi daha gezmelik, marmaris mi?


  • adwokat  (20.05.23 22:28:11) 
Marmaris > Bodrum > Fethiye > Alanya (Hiç gitmedim)


  • ruhen hastayim ben  (20.05.23 22:59:23) 
marmaris merkezi gezmelik fethiye kadar küçük değil ama arabasız marmaris olmaz ya. eğer yakın zamanda gidecekseniz bence alanya. hem sıcak denize girilir hem 5 yıldız otel diyorsanız antalyadaki otellerden daha memnun kalacağınızı düşünüyorum. fethiye civarı daha bi glamping tarzı.


  • ala09  (20.05.23 23:25:37) 
istediğin şartlara uygun Bodrum ve Marmaris öneririm hatta ilk önerim Kemer olur. Yalnız seçtiğin otele dikkat et merkezde olsun.


  • uvcray  (21.05.23 02:34:17) 
Arabasız marmaris olur, sahil seridi boydan boya yürüyorsun zaten. Marmaris merkezi fena değil yerli turist fazla yok kimse darlamaz, marmarise giriş sakar yokusundan dolayı yerli turist tarafından fazla tercih edilmez. Çok güzel restorantlar var. Otelleri temiz güzel(Turistik olanlar).


  • abi bi dizi buldum on numara  (21.05.23 10:17:18) 
Alanyaya fakir Rus ve görgüsüz almancılardan başka kimse gitmiyor, çarşı pazarı da bu tiplere göre muamele ettiği için arabasız leş.

Bodrum'un tadı arabalı daha güzel çıkar, arabasızsan Marmaris diycem ben de. Marmaris merkezi daha kompakt, içmeler'e gitmesi de dert değil örneğin. Turlar var bigün yat turu yapar civar koyları gezersin.
  • Bruce  (21.05.23 11:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.