[]

Bir çılgınlık yapıp BİMden çadır aldım nolcak şimdi?

Merhaba çadır geçmişim bir iki gün var o da başkalarının çadırlarında hayatımda çadır açıp kurmuşluğum yok ama niyeyse hep bagajda olması gereken bir şeymiş gibi geliyordu ilginç bir şekilde neyse iyi yapmış mıyım?

www.bim.com.tr

Çadır bu, otomatik çadırmış. Şimdi bir diğer sorum şudur ki ben buna başka ne almaliyim? Kaziklardan vardı plastik onlardan almali miyim, olmazsa olmaz dediğiniz seyleri de söylerseniz onları da alayım çadır bir işe yarasın. Teşekkürler şimdiden.

 
Çadır güzel. Ama güneşin altına kurarsan haşlak olursun. Üstüne gölgelik gibi germek için bir branda edinirsen iyi olur. Brandayı bağlayacak yer bulamazsan diye, teleskobik boya dırça saplarından istifade edebilirsin.

Antına sermelik bir branda da faydalı olur.
Kullanacağım diyorsan bir şişme yatak ve şişme yastık, yatağın altına sermek için mat, yatağın üstüne sermek için uyku tulumu, gece çişe gitmelik bir kafa lambası ile çadıra asmalık bir lamba da iyi olur.

Bende liste var da çok uzun. Devam edeyim istiyorsan :)
  • Mirket  (20.05.23 19:43:58) 
Öncelikle;

(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)

Ardından;

(bkz: sivri sinek kovucu)

ilk kamp deneyiminizde şişlenmeyin.

www.hepsiburada.com
  • Jazz  (20.05.23 19:51:02) 
@mirket teşekkürler devam edebilirsiniz:) tabi amatör birkaç günü çıkartacak tavsiyeler yeterlidir herhalde, en fazla kamp alanlarına kurarım daha fazlası da olmaz bana şimdilik en azından.

www.bim.com.tr

Madem sorayim burdan, bunsuz kurabilir miyim çadırı yoksa bu sadece rüzgara karşı vs koruma amaçlı mı?

@jazz teşekkürler neden hayret edildi:) teşvik et ya fena mı
  • applebite  (20.05.23 20:02:07 ~ 20:04:06) 
Paket muhteviyatı olarak o kazıklardan olması lazım. Yoksa çok büyük saçmalamışlar demektir. Sabitlemezsen uçar tabi.


  • Mirket  (20.05.23 20:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.