[]

en iyi deodorant

sizce hangisi? erkeğim ve sprey deodorant kullanıyorum (şu zamana kadar dove, rexona, nivea kullandım) hepsi aynı geliyor bana aralarında önemli bir fark hissetmedim. roll on ve sprey olarak da yazabilirsiniz ayrı ayrı. rexona clinical protection'a çok iyi denildiğini duydum roll on olanlarda ama o kadar terletmeyen bir şeye geçmek sağlıklı mı ona tereddüt ediyorum biraz.

bir de antiperspirant olanlara uzun vadeli kullanımda zararlı diyenler var ama birçok kişi kullanıyor piyasada da çoğunluk onlardan yana, gerçekten bazılarının söylendiği kadar zararlı olsa bu kadar üretilip kullanılır mı tüm dünyada? aynı şekilde genelde roll on olanlar genelde daha iyi terlemeyi kesiyor ama o yüzden daha zararlı bulanlar da var bu konuda da bilgisi olanlar bilgilendirebilirse iyi olur.


 
Bilimsel olarak pek bir kanıt yok gibi bu antiperspirant kullanimina.
www.pennmedicine.org

Ben roll on kullanırım.
Kısacası bu konuda kanıt yok, ben kullanırım.
  • logisticsmanager  (20.05.23 12:34:31) 
r c protection kullaniom memnunum ama zararli galiba


  • ala09  (20.05.23 13:09:34) 
Rexona clinical süper bir şey. Terlemeyi kestiği için elbette sağlıklı değil ama çok iyi kesiyor.


  • stejerners  (20.05.23 13:56:36) 
en iyi mi bilemiyorum ama bir deneyin www.hepsiburada.com


  • fakat  (20.05.23 16:33:53) 
Firs class


  • dakota  (20.05.23 20:15:40) 
Siveno roll on , oldukça memnunum fiyatı biraz üzüyor sadece.
Diğerleri kurutup, tahriş ediyor kullanamıyorum.

  • kararsızataletfilozofu  (20.05.23 22:51:16) 
karbonattan daha iyi bir deodoranta rastlamadım.


  • alperz  (21.05.23 04:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.