[]

Kendimi nasıl geliştiririm?

İki tane yabancı dilim var. Mesleğim çok şükür var. Spora başlamak istiyorum. Youtube taki Ebru Şallı videoları nasıl sizce ?




 
ebru salli mi kaldi ya :) cok daha iyi yabanci kanallar var


  • bay b  (20.05.23 09:24:17) 
Caroline girvan


  • mor oje  (20.05.23 10:01:48) 
Madem mesleğin de var, maddi durumun elverir diye düşünüyorum. Bir pilates salonuna git. Spora orada başla.

Yıllardır bu işin içindeyim. Gördüklerim ve duyduklarımla evde ve tek başına bu işin devamlılığının mümkün olmadığı, yeni başlayanlarda form tutturma işinin yapılamadağı, kullanılacak ağırlığın taktir edilemediği, makul sürenin tespit edilemediği, sakatlanmalara sebebiyet verebildiği vs.

Caroline Girvan'ı önermiş arkadaş. Rastgele bir videosunu izledim. O videoyu yeni başlayan biri yapmaya kalksın, 3 gün ayağa kalkamaz.

Bir salonda olmak, bir eğitmen nezaretinde çalışmak hem havalı, hem motivasyon arttırıcıdır.
  • Mirket  (20.05.23 11:03:22) 
pilates salonuna git +1. ebru salli diyorsan hic spor gecmisin yok, o yuzden youtube'dan olmaz.


  • hot potato  (20.05.23 11:12:52) 
Pahalı spor salonu ile ucuz olan spor salonu farkı ne ?


  • yalniz kizkulesi  (20.05.23 13:19:36) 
Sorun tam açık değil ama, fiyatından çok uygunluğuna bak. Evine yakın, yolunun üzerinde, ulaşımı kolay olması önemli.
Fitness salonuna baktıysan, ayrıca PT ücreti ödemezsen ilk gün eline bir antrenman listesi tutuştururlar, bir daha yüzüne bakmazlar ki bunu tercih etme.
Gidip (her gün gitmeyi düşündüğün saattlerde) salonu gör. Kalabalıklığı, hocanın ilgisi, temizliği, üyelerin insanlık seviyeleri, ortamın havalandırması veya ter kokusu sana fikir verir.
  • Mirket  (20.05.23 13:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.