[]

evde en uzun kalma süreniz?

ben 1 gün çıkmayınca afakanlar basıyor. siz en çok kaç gün evde kaldımız? kalınca nasıl vakit geçiriyorsunuz?




 
Karantinada bayağı kaldım. Üniversiteye hazırlanırken bayağı kalmıştım. Bir hafta, belki 10 gün. Genelde kışa denk geliyor. Oda sıcak. Ders, kitap, dizi, film geçiyor. Yazın olmaz. Yazın o kadar duramam. Kışın da en kötü markete gidiyorum.


  • dissendium  (19.05.23 20:17:08) 
benim de pandemide 15 günü bulmuştu kesintisiz en uzun sürem. bir de yalnız yaşayan biriyim, bu süre içinde insan görmedim diyebilirim.

evde vakit geçirmeyi normalde de çok seviyorum. deli gibi puzzle yapıyorum, bu sürede 1000 parçalık 6-7 tane puzzle bitirdim. balkonda kitap okumayı seviyorum. bu ikisinden sıkılırsam film ya da dizi izliyorum. temizlik yapıyorum. arada da mutafağa girip tariflere göre uzun sürecek şeyler deniyorum. hiç bişey bulamazsam evdeki mutfak dolaplarını ya da kıyafet dolabımı boşaltıp tekrar düzenleyip yerleştiriyorum. uzun yıllardır yalnız yaşayan biri de olduğum için muhakkak yapacak bişeyler buluyorum ve çok da keyif alıyorum.
  • hypathia  (19.05.23 20:22:28 ~ 20:23:05) 
Online alışveriş sağolsun aylarca çıkmasam bile fenalık geçirmem. Yalnız vakit geçirmeyi seven biri olduğum için zorlanmıyorum(not asosyal değilim gezmeyi de severim. İki durumu da seven bir yapım var kısaca)


  • yazdonumu  (19.05.23 20:23:31) 
saymadim, bayagi fazla. burada yazacak maksimum sayinin minimum iki katidir.


  • gule gule  (19.05.23 20:24:32 ~ 20:25:47) 
ben evde vakit geçirmeyi severim. internet, film, kitap, belgesel, çizgi roman, yemek, uyumak, telefon, bunlarla vakit geçirerek günlerce çıkmayabilirim.


  • abelardo  (19.05.23 20:51:27) 
hic cikmasam olur. bazen "dur ya hep otur otur cikayim azcik" diye hazirlanmaya basliyorum. sonra "aman ne yapcam disarda yaa" deyip geri oturuyorum.

15 gun cikmadigim olmustur benim de. erkek arkadasim yuzunden cikiyorum simdi.

disari cikmazsa olecek gibi hisseden baska tanidiklarim da var.

bilgisayarim kucagimda uzaniyorum genelde. bi dizi vb izliyor olabilirim. cayim kahvem ickim her seyim var. siz cikinca nasil vakit geciriyorsunuz esas?
  • supergirl  (19.05.23 21:12:40) 
Market alışverişi için yaptığım kısa süreli "gezinti"leri saymazsak iki-üç haftayı rahatlıkla bulur. Benim için yerkürenin her bucağı hafakanlar diyarı olduğu için pek dert etmiyorum.


  • huçi kuçi  (19.05.23 21:20:22) 
Pandemi dönemi iki hafta. Onun dışında 4-5 gün, bir hafta civarı.


  • inheritance  (19.05.23 21:27:33) 
Günde 2-3 kez markete çıkarım en kötü hiç çıkmamazlık yaptığım imkansıza yakındır ama pandemide olduysa olmuştur 2-3 günden fazla olamaz


  • basond  (19.05.23 22:12:30) 
Pandemi döneminde iki hafta hiç çıkmamıştım. Güzel günlerdi, keşke aynı şansı yakalayabilsem tekrardan.
Evdeyken çokça youtube'ta takılıyorum, çiçeklerimle ilgileniyorum, kitap okuyorum, temizlik yapıyorum. Gezmeyi seven birisiyim ama o kadar uzun süredir kendimle kalamadım ki bıraksalar şu an bir ay evden çıkmam...

  • hayalhayal  (20.05.23 11:30:09) 
Pandemi basinda bir aydan fazla süre evden cikmadim. :) O kadar zamanin ardindan ilk disari ciktigimda panikten kalbim tekler gibi oldu.


  • chihirovekohaku  (20.05.23 11:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.