[]

eski küveti pırıl pırıl yapmak için

biraz eski bi eve taşındım, genel olarak küvet, klozet vs eski bayağı ve özellikle fayansların arasında sararmış, kararmış yerler bolca var. huylanıyorum. hem onları gidermek, hem genel olarak yeni eve taşınınca yapılan temizlik namına bi temizlik yapmak, yardımcı çağırmak istiyorum.

burayı ışıl ışıl yapacak, gelmiş geçmiş bütün bakterileri kirleri hepsini yok edecek güçlü bir kimyasal temizleyici arıyorum. Sanayi tipi ürünler var o tarz birşey iyi olabilir diye düşündüm ama pek de bilmiyorum.

Önerilere açığım.


Küvet; pasteboard.co

 
küf temizleyici sprey olabilir cok agir bi kimyasal


  • ala09  (19.05.23 19:34:52) 
bunlar derz temizleyiciyle de gider, camasir suyuyla da. ben once bir camasir suyuyla sungerle fosurta fosurta yikayin derim. camasir suyu zaten olmazsa olmaz. derz temizleyici olmasa da olur.

yillardir su lekelerinden bembeyaz olmus fayanslari soyl bir urunle parlatmistim hosuma gitmisti. yasadigim ulkede farkli bir marka ve tuz temizleyici diye geciyor ama icerigi hemen hemen ayni.

www.carrefoursa.com


ha bir de olmazsa olmaz bu sihirli sunger, www.hepsiburada.com

spreyi uygulayip 15 dakika bekleyip sonra bununla silmistim paril paril olmustu. bu ayni zamanda bataryalari da pasparlak yapiyor.

sprey olan seyi kullanirken ozellikle dikkatli olun. elinize degse cok bir sey olmaz ama solumayin, gozlere yaklastirmayin. cam varsa mutlaka acik olsun.
  • supergirl  (19.05.23 19:44:03 ~ 19:46:44) 
Ben ovalamak yorar diye aşağıdakinden alıp 30~40 dakika cif ile üzerinden geçmiştim tüm küvetin. Baya iyi olmuştu :) tabi şarjlı matkap da gerekiyor

www.hepsiburada.com
  • okumakserbestbegenmeksart  (19.05.23 20:12:29) 
Banyoda iki tür problem oluyor : Kararma ve sararma küf, bakteri belirtisidir yani çamaşır suyu gerekir. Domestoslu suyla güzelce fırçalanırsa pırıl pırıl olur.
Beyazlıklar ve lekeler kireç ve sabun artığı belirtisidir. Bunlar banyo spreyleri ile temizlenir.
Derzlere kafayı takıp sert davranırsanız hepsi elinize gelir ve fayansların arasına yeniden derz çekmek zorunda kalırsınız.
  • AWD  (19.05.23 20:26:40) 
Bakteri öldürmek istiyorsan çamaşır suyu kullanacaksın.

Kireç lekelerini temizlesin, tortuları söksün atsın, bataryaları ışıl ışıl yapsın diyorsan, şunun üzerine ürün tanımam.

www.hepsiburada.com
  • Mirket  (19.05.23 21:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.