[]

tuncay özkan olayı özet

olayın çıkış noktasını, tam olarak ne olmuş bitmiş anlayamadım..
anka'nın sahibiymiş de kılıçdaroğlu'nu geri mi göstermiş?



 
chp'nin elinde 20 bin sandigin islak imzali tutanagi yok, bu sandiklarin hangilerinin olduklarinin akp'ye sizdirilmasiyla ilgili olaylar. yani o sandıklardaki oylar ysk'da rahatça değiştirilebilir olduğundan kuskulu olarak bakiliyor oylar mi calindi diye. yakin zamanda kanalturk'ten gelen 95 milyon dolar muhabbeti de olayi daha da atesliyor.

ayrica bahar feyzan'in ozkan hakkinda secim gunu imamoglu ve yavas'a yaptiklarina, baskanlara saygi duydugumdan susuyorum diyerek bir seyler ima etmesi de bir tik huzursuzluk cikartti.
  • gule gule  (19.05.23 00:47:08 ~ 00:49:58) 
@gule gule, kanalturk olayı çok eski yalnız. 2008'de olan bir olaydı.


  • Avoiding The Puddle  (19.05.23 01:18:49) 
@Avoiding The Puddle, satın alımı 2008'de evet fakat 15 temmuz sonrasında dava açılıyor 70 milyon dolar daha istiyor ucuza satıldı gibisinden sonra bilirkişi bunu 95 milyon dolara çıkarıyor.

zamanında alan kişilere teşekkür ediyor kimin aldiginin(koza grubu) ne önemi var değerinin üstünde satıldı yoksa hacizden alacaklardi deyip kanaltürk'te.
  • gule gule  (19.05.23 01:25:56 ~ 01:29:20) 
allah aşkına artık geçelim bunları. 1.5 yıldır seçim güvenliği üzerine çalışıyoruz diyipte seçim gecesi yaşanan rezaketler ve iki belediye başkanının çıkıp hangi mantığa ve veriye dayanarak kazandık/kazanıyoruz demesi...
anka'da da anadolu ajansı'nda da sonuç aynı. hayır hiç bunu yapmamışlar gibi özür de dilemeye yanaşmıyor kimse. bu kadar kolay mı? chp'nin bu duruma düşmesi benim canımı çok yakıyor artık. chp'de büyük bir revizyon şart. sırf bu sebeple ben ve eşim erdoğan'a oy vereceğiz bu sefer. iktidarı almak istiyorsan önce bu chpyi tasfiye etmek zorunda hissediyorum artık kendimi.

  • ezkaza  (19.05.23 01:30:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.