[]

tamamlayıcı sağlık sigortası hk. kafa karışıklığı

şimdi ben memurum kuruma aveon dan teklif gelmiş 2500 tl yazıyor ve 8 taksit yazmışlar ama anlamadım bu ayda 2500 tl değildir herhalde? yılda 2500 ise bunu 8 taksitte ödüyoruz ve artık 1 yıl boyunca tamamlayıcı sigrotalı mı oluyoruz?
2. sorum da ben bunun sitesinde baktığımda yaşadığım ilçede hiç sonuç göstermiyor yani anlaşmaları yok sanırım hiçbir hastaneyle. yaşadığım ilçede acıbadem ve özel amerikan hastanesi var. bu kurumları kapsayan bir sağlık sigortası bilen var mı? özellikle acıbadem için hangi tamamlayıcı sağlık sigortasını kullanmalıyım uygun fiyatlı?
3. sorum da bu imzaladığımız an mı başlar. yakın dönemde hastaneye gitmeyi düşünüyorum devlette sıra gelmiyor. hemen anlaşmayı yapsam ertesi gün yararlanabilir miyim sigortadan


 
1- yıllıktır. Diğer türlü cooooooook pahalı olur.
2- istediğiniz hastanenin sitesine girin, onlar yazar hangileri var. Onlara göre teklif alın o firmalardan.
3-hayir. Ilk 3 ay mi ne kullanilamiyor. Buna ek olarak aveon denilen sigortada ayakta var mi bakin. Ayakta yoksa zaten öyle özele gidemezsiniz.
  • logisticsmanager  (18.05.23 22:25:53) 
1.Değildir ve Evet
2.Bupa Acıbadem TSS fiyat teklifi al
3.Evet diye biliyorum (?)
  • Mirket  (18.05.23 22:26:48 ~ 22:29:06) 
Ekleme;
Eğer doktora bir hastalık sebebi ile giderseniz zaten ödemez. Sallıyorum cilt hastalığı var. Dermatoloji beklemeyeyim dediniz. Ödemez çünkü önceden olanlari karsilamaz.

Ilk bakmaniz gereken ayakta tedavi var mi yok mu.
  • logisticsmanager  (18.05.23 23:01:18) 
Düzeltme; ayakta için aveon bunu demiş.
"Tamamlayıcı sağlık sigortası ayakta tedavileriniz için; satın aldığınız gün poliçede belirtilen saatte başlar ve bir sonraki yıl aynı saatte biter. Yatarak tedaviler için 3 ay bekleme süresi bulunur."

Kısacası ayakta için önceden olan bir hastalık değilse öder.
  • logisticsmanager  (18.05.23 23:02:58) 
1- yıllık toplam ücrettir o.
2- kullanamayacak olduktan sonra 2500 tl vermenin de bir mantığı yok. önerim, kullanmak istediğiniz kurumlara gidin sorun kimlerle anlaşmanız var diye. Tamamlayıcı Sağlık sigortası için hem kurumun hem de kurum içerisinde muayene olmak istediğiniz doktorun SGK anlaşması olması gerekiyor. eğer sizin kullanmak istediğiniz kurumların SGK anlaşması yoksa zaten hiçbir TSS işinize yaramaz. Acıbadem'de mesela Maslak'taki Acıbadem'de SGk anlaşması yok ama bazı Acıbadem hastanelerinde var. en doğru bilgiyi kurumdan alırsınız. Ek olarak en avantajlı sigortayı da kurumdan öğrenirsiniz. yani aynı hastane ve doktora muayene olduğunuzda atıyorum Allianz'da ne ödeyeceksiniz Acıbadem'de ne ödeyeceksiniz bilgisini alın ona göre yaptırın. belki sigortaya az biraz daha fazla para verirsiniz ama onun parası zaten sonra çıkar.
3- 30 gün geriye dönük sigortalı girişi yapılabilir. ama ilk girişlerde sigorta şirketi bir risk değerlendirmesi yapar. yani ilgili tarih itibariyle mevcut olan bir rahatsızlığınız varsa sigorta bunu ödemek istemez. şunun gibi düşünün; aracınız var. kaza yaptınız, sonra kasko yaptınız. kasko bu kazayı öder mi? ödemez. kasko yapıldıktan sonraki hasarları öder. bundaki mantık da aynı sigortacılara göre. bu nedenle eskiden gelen rahatsızlıklarınıza muafiyet koyar yani onları karşılamazlar. ek olarak belli rahatsızlıklar için bekleme süreleri olur, mesela menisküs diyelim, bugün sigorta yaptırıp yarın menisküs ameliyatı olursanız onu ödemezler. belirli planlı ameliyatlardan bahsediyorum burada. ani gelişen durumlar olabilir ve bunları TSS yaptırdıktan sonra oluştuğunu ispatlayıp yine TSS'den faydalanabilirsiniz.
  • sirkelimon  (22.05.23 16:45:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.