[]

Hemoroid memesi nasıl iner ?

Daha önce de olmuştu hiçbir şey yapmadan kendi kendine 4-5 günde geçmişti.

3 gündür yine var fasulye büyüklüğünde, dikkatsizlikten dolayı; terli ellerimle biraz kaşıdım o tarafları öyle çıktı.

sıcak su torbası koydum baya indi şişliği ama 1 saat sonra tekrar aynı büyüklüğe geldi. ağrı vs yok. sadece yürürken zorluyor.

hastane randevusu bulamadım yakın zamanda.

 
Lifli beslen, sıcak suya otur ama çok sıcak olmasın tabii


  • primetime  (18.05.23 21:55:13) 
kremi var


  • buenosdias  (18.05.23 22:06:31) 
her türlü baharat ve özellikle acıdan uzak dur.


  • etna  (18.05.23 22:07:39) 
Procto glyvenol krem al. Üzerine hafif bası masaj yaparak uygula.

Sıcak su+1

Kabız olma, sakın ıkınma, uzun süre oturma, uzun süre ayakta durma, uzun süre yürüme

Asla ıslak bırakma, terleme

Baharat ve acı +1

Birkaç güne iner.

Geçmiş olsun.
  • Mirket  (18.05.23 22:08:23 ~ 22:09:06) 
Dafflon


  • useless  (18.05.23 22:18:53) 
(bkz: daflon)


  • paudi  (18.05.23 23:11:40) 
her gün sabah akşam olmak üzere sıcak su banyosu yapın. dikkat edin aşırı sıcak olmayacak su! sıcak olacak ama teninizi yakmayacak. ılık da değil sıcak olacak. burası çok önemli o sebeple ısrarla belirttim.
banyoda duş ahizesini günde 2 kez 10 dakika süre ilgili bölgeye tutun. çok tazyikli olmasın ama hedefe ulaşma noktasında etkili olmalı. sıcak su malum bölgeyi rahatlatır ve kaslar gevşer. memeleri söndürme konusunda birebirdir.
bunu 1 hafta düzenli uygulayın kesinlikle faydasını göreceksiniz. bununla beraber sürekli ve uzun süre oturmayın. hareket edin. lifli beslenin. bol su için. kuru ve katı şeylere en azından bir süre ara verin. ve kesinlikle ama kesinlikle büyük tuvaletinizi ertelemeyin, tutmayın. geldiği gibi yapmak en doğrusu. kabız kalmamak ve tuvalette ıkınmamak da çok önemli. aksi halde kabız olursanız ve ıkınırsanız tekrar tekrar çıkar o memeler.

bu söylediklermle anlamlı bir fayda göremezseniz hekiminizenbaşvurun hiç ilerlemeden ilaçla tedavisi denensin.
  • ezkaza  (19.05.23 01:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.