[]

millet ittifakından neden kimse yandaş medyalara gitmedi?

ne kk, ne eko başkan ne de mansur. hiç kanalları gezmediler ya çok rahatsız oldum. hele ki kk sadece halk, krt szc arasında takıldı.

yahu ekrem değil miydi bir gün ülke tv'de bir gün ntv'de bir gün trt haber'de bir gün binaliyle yayında olan? milyonlarca akpli oralardan izleyip %55 alabildi bu adam. kk geçen gün 48 aldı istanbuda. şu son 3 aydır kk ve 6'lı masadan bir kişiyi bile izlememiş, fikirlerini duymamış olan belki on milyonlarca kişi vardır.

nasıl böyle bir hataya düştüler? "almadılar" diyemezsiniz bence ekrem de gitti hem 31 marttan önce hem 23 haziran öncesi.

 
daha önceden verilen bir boykot kararı vardı, sanırım ondan dolayı.


  • rakicandir  (18.05.23 02:57:59) 
böyle bir şey olabilir mi ya? nasıl cb adaylığıdır bu o zaman? gidip kendini anlatman gereken milyonlar orada zaten. te allahım yarabbim ya

sonra da ah vah edip nasıl 2014 ekmelettin + demirtaş'tan nasıl düşük oran aldı diyoruz.
  • avatar is back  (18.05.23 03:13:50) 
Chp nin cnntürk boykotu kadar saçma sapan bi boykot olamaz ya:) yahu sen cnn e çıkmayınca ne kazanıyorsun


  • benaslindayohum  (18.05.23 03:50:24) 
niye gitsin? siz mayın tarlasına koşa koşa dalar mısınız? 10 gün olmadı adamlar mitingte pkk liderleri kılıçdar ile alkış tutyor diye video döndürdü lkasjddfs kılıçdar geliyor ekrem geliyor deseniz o kanallarda kim bilir neler hazırlacaklar, soracaklar. canlıda sorsalar sıkıntı kurguda sorsalar daha büyük sıkıntı.
binali ile vs atabiliyordu. şimdi rakip hiçbir şekilde kendini aynı seviyede görmüyor.

  • wop  (18.05.23 05:12:23 ~ 05:12:56) 
evvelsi gün ntv'de okan müderrisoğlu ve başka adını bilmediğim iktidar yorumcuları "chp kavala, demirtaş ve öcalan'ı serbest bırakma vaadi verdi" dedi. sunucu ısrarla öcalan'ı nerede ne zaman söyledi diye sorunca, onlar söylemedi ama işte demirtaş ve kavala açıklaması yapıldığı sırada hdp de öcalan açıklaması yaptı, bunlar böyle birbirini tamamlar gibi kıvırdı. adamlar açıkca yalan söylüyorlar, ben olsam ben de çıkmam. chp'ye son kez oy verdim, ama bu konuda haklılar...


  • malheiros  (18.05.23 07:27:32) 
habertürk'e çıktı hepsi. ben bizzat izledim. tv100'de de en az yarısı çıkmıştır. hatırladıklarım bunlar. yani hiç çıkmadı değiller.


  • ezkaza  (19.05.23 01:34:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.