[]

Belgrad ormani otomobille giris 65 tl mi oldu?

Tarim orman’in sitesinde gordum az once.
En son 25 tl idi, 65 tl mi oldu gercekten? Son donemde giden varsa yazabilir mi?
65 ne ya hey allahim..


 
geçen hafta sonu 35 verdim. uzun süredir 35 tl. Son bir kaç günde değişmediyse, 35 tl. 35 tl demiş miydim? kimse dememiş ama 35 tl.


  • gabe h coud  (18.05.23 00:08:21) 
@gabe selam :) iyi bari, herhalde zamlanmamistir bir haftada. tarim ormanin sitesinde 65 demesi cok sacma geldi ama neden orada o fiyat verilmis onu da anlamadim.
@gabe ne kadar verdin gecen hafta sonu, 35 tl’yi yazmamisin yalniz sjsjsj

  • mor oje  (18.05.23 07:12:28) 
vatandaştan tepki geliyor fazla artış olunca. geri çekiyorlar. hala 35'tir :)


  • gabe h coud  (18.05.23 10:27:40) 
@gabe 35’miş, test edildi onaylandı. :)


  • mor oje  (19.05.23 16:40:23) 
Evet, bugün ben de gittim. 35 verdim :)


  • gabe h coud  (19.05.23 16:51:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.