[]

arkadaşınıza eski sevgilinizle ilgili uyarıda bulunur musunuz?

hani "görünce selam verme, konuşma" gibi bi uyarıdan bahsediyorum. arkadaşlarının bile iletişimi kesmesine vesile olmaktan. bugün eski sevgilimin bi arkadaşını gördüm. geçimsizlik dışında kötü bir ayrılık yaşamadık denebilir ki arkadaşları da bana hep iyi davranırdı, aramız cidden iyiydi, ben öyle sanıyordum en azından. ama arkadaşı beni tanımazlıktan geldi. valla aşırı kötü hissettirdi ya beklemiyordum böyle bir şey. acaba düşman gibi mi görülüyorum? ilk ilişkimdi ve ilk ayrılığım. böyle mi olur bu işler? berbat bi süreç ya hiç iyi de yönetemiyorum sanki. unutana kadar sürekli mutsuz olucam gibi geliyor. bi de bu arkadaşla karşılaşma durumları olabilir aynı mahalledeyiz. napayım ben de tanımazlıktan geleyim o zaman dimi napıcam zaten




 
ayrılmış olabilirsin fakat insani olarak böyle bir davranışı haketmiyorsun

ben olsam o kişiye neden böyle davrandığını sorardım
  • freebird5406_2  (17.05.23 12:47:31) 
tahminimce arkanızdan salladıklarını duysanız daha da üzülürsünüz. maalesef çoğunluk böyle.

zaten eski sevgilimle benden başka geçmiş bağı olmayan arkadaşım ayrılmama rağmen hala muhabbet içindeyse arkadaşım olmaz daha fazla, böyle bir şey yapıyorsa da sizin söyleyeceğiniz şeyler zaten arkadaşınızın pek de umurunda olmayacaktır.

edit: ben siz arkadasiniza soyleyeceksiniz sanarak yazmistim. size yapilan normal ama bir dusmanlik degil sadece umurlarinda degilsiniz olmasi gerektigi gibi.
  • gule gule  (17.05.23 12:54:02 ~ 13:06:27) 
cok gercekci bi arkadaslik iliskisi degil o yuzden fazla takilmamak lazim. zaten arkadaslik devam etse konu surekli ex uzerinden gidecek, manasiz.


  • ala09  (17.05.23 13:03:33) 
Saçmalık. Tamam arkadaşının sevgilisini hayatında sadece o konumda tutmuş olabilirsin sonrasında arkadaşlığa devam etmek istemeyebilirsin. Ama aynı ortamda bulunulmuş bir tanışıklık olan kişiyle birebir bir olay yaşanmadığı sürece böyle bir tepki çok yersiz.
Konuşmak istemeyebilirsin, hal hatır sormak istemeyebilirsin tamam ama bir merhaba demek bir baş selamıyla tanışıklığı belli etmek gerekir.
Çocukça geldi bana.
Size bu şekilde geldiyse siz de böyle devam edin böyle insanlarla zaten selamlaşmaya bile gerek yok artık.
  • Dağcı  (17.05.23 13:37:54) 
Bence "ben ayrıldım, sen de konuşma gibi" bir şey söylemek çok büyük karaktersizlik. Zaten senin dostunsa, eski sevgilin sana yamuk yapmışsa konuşmayacaktır. Öbür türlü karşılaştığında merhabalaşmasının kime ne zararı var?

Ancak kişinin illegal işleri varsa (dolandırıcılık vs.) özellikle tüm çevreyi uyarmak lazım. "Dikkat et, seni dolandırmasın." vs. gibi.


.
  • kartallar yuksek ucar  (17.05.23 15:15:14 ~ 15:16:15) 
Sen ayrıldığın için sen kötü görülürsün. Böyle olur.


  • dissendium  (17.05.23 19:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.