[]

Japonya

Arkadaslar,
Japonya'ya konferans. turizm vs icin kisa süreligine gideniniz oldu mu?
vize isi nasil oluyor? vize gerekmiyor galiba ama online form vs gerekiyor mu? ya da kapida vize falan gibi mi, nasil oluyor?

tesekkürler..

 
Geçen ay fuar için gittim. Vize istemiyorlar ama gitmeden önce online bir form doldurmanız gerekiyor. adresi bulabilirsem atarım birazdan. orda karekod falan oluşturuyorsunuz.
bu arada en az 3 doz aşı olmuş olmanız lazım. aşı kartını da bu formu doldururken yüklemeniz lazım.

  • mustafakesekci  (16.05.23 10:41:43) 
Japonya’ya girişte Covid -19 önlemlerine önemle dikkat edilmesi ve varsa 3 doz aşı sertifikalarınızı veya 72 saat öncesinde yapılmış PCR test sonuçlarınızı yanınızda bulundurmanız rica olunur.

- PCR test örneği ek’te bilginize sunulmuştur. ( Geçerli olan hastaneler; Liv Hospital ULUS, Amerikan Hastaneleri ve Istanbul Havalimanındaki TRG Hospitalist )


- 3 doz aşının yapıldığını gösterir belge veya Negatif PCR test sonucunun aşağıdaki link’ten giriş yapılarak, yüklenmesi önemle rica olunur.

vjw-lp.digital.go.jp

- Seyahat öncesinde aşağıdaki linkte bulunan anketin doldurulması önerilmektedir.

arqs-qa.followup.mhlw.go.jp (sağ üstte ingilizceye geçiş butonu var)
  • mustafakesekci  (16.05.23 10:43:49 ~ 10:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.