[]

Hayaliniz nedir?

Bu soru bana sorulunca her seferinde afallıyorum, hiç hayal kurmadığımı fark ediyorum. Belki kendimce bi koruma mekanizması belki baska bir şey ama bi hüzünlendim hayal bile kurmaz olmuşuz be gibisinden.

Sizde durum nasıl hayal kurar mısınız?
ufak tefek de olsa hayalleriniz var mı?
Paylaşırsanız da çok sevinirim(:

 
Hayal diyince olması imkansız uzak ara şeyler geliyor akla ama benimkiler nispeten basit ve ulaşılabilir, yine de hadi yarın gidip yapıyım diyeceğim şeyler değil. Mesela route 66'i 67 model impala ile kat etmek, kuzey ışıklarını izlemek, amazon ormanlarında şamanlı mamanlı ayahuasca deneyimi yaşamak, bestelediğim bir şarkıyı sahnede okurken seyircinin sözü benden alıp hep bir ağızdan söyleyişine tanık olmak, min 6 ay floransa'da yaşamak, supersport bir arabayla istanbulpark'ta 10-15 tur atmak ilk aklıma gelenler.


  • Bruce  (15.05.23 22:01:04) 
Herkesin ufak tefek vardır ama artık hep mantık çerçevesinde düşünmeye çalışıyorum. Olma ihtimali yüksek hayaller kurmak istiyorum.

Mesela bir arkadaş var şimdi Almanya'da. Burdayken yaşadığı bazı şeyleri biliyorum ve helal olsun diyorum. İmreniyorum, keşke ben de böyle yapabilsem diyorum. Genelde böyle hayaller. Ama sonra düşünüyorum bir şeyler hep yarım kalacak gibi. Yani, çok da hayal kurmuyorum bu yüzden heralde.
  • sevilen progressive türkücü  (15.05.23 22:11:37) 
@sevilen progressive türkücü evet ben de kontrolcü bi yerden yaklaştığım için reelden uzaklaşamıyorum dolayısıyla bir hayal de olmuyor. Ama bundan pek hoşnut değilim sanki insanı atalete sürükler gibi geliyor, motivasyon olmayınca ilerleme de olmaz aynı yerde dolaşır durursun gibi. konfor alanı hikayesi bir nevi, bi yandan bi tarafım belki de diyor ki hayal kurmazsan hayal kırıklığına da uğramazsın.


  • rebecca  (15.05.23 22:22:02) 
en büyük elle tutulur hayalim ironman 70.3'ü yapmak.

Bunun yanında daha kısa vade içerisinde yapmayı planladığım Dublin'den gemi ile Fransa'nın Cherbourg-en-Cotentin şehrine gidip oradan bisikletle Barcelona'ya kadar pedallamak. Yaklaşık 1500 km yol. Müthiş bir bikepacking hatırası olacak.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (15.05.23 22:40:50) 
Gelişine salabiliyor muyuz?
Imkansız: Uçabilmek

Az imkanli: yaşamak için çalışmak zorunda olmamak. Tutkumu bulabilmek.

Orta imkanli: calexico, Mark Knopfler, Ciwan Haco konserine gitmek.
  • Amaranta ursula  (15.05.23 22:42:03) 
Bi kıyıdan diğer kıyıya, arabayla geze geze Amerika turu yapmak istiyorum.


  • plutongezegendegilmi  (16.05.23 00:03:27) 
kesinlikle batı avrupa'ya gidebilmek (orada yaşamak). gerekli gereksiz sağdaki soldaki ülkelere gidip gezmek, eğlenmek. evlenmek (eşcinselim), çocuk sahibi olmak.


  • sec guard  (16.05.23 00:07:19 ~ 00:07:41) 
Planlarım;

- 40 yaşını geçmeden Kanada'ya göçmek

- Burada yaptığım işi orada daha iyi koşullar altında yapmak

- Sağlığıma kavuşmak

- Sevdiklerimi(aile) de kendimi rahata aldıktan sonra bundan faydalandırmak.
  • Avoiding The Puddle  (16.05.23 00:15:37) 
3 çocuk


  • abi bi dizi buldum on numara  (16.05.23 01:41:21) 
amerika’ya veya isviçre’ye yazılımcı olarak gitmek.


  • Erestor  (17.05.23 15:51:23) 
Ben inanılmaz maymun iştahlıyım o yuzden sonsuz hayal ve isteğim var. Uzun dönem planımda Avrupada iş bulmak vardı onu buldum, şimdi tüm Avrupayı gezme planım var.


  • jazzabel  (17.05.23 15:59:48) 
alkolü birakmak ya da cok azaltmak, mariuhanaya yeniden baslamak. deniz kenarinda bi yere tasinmak. uzaktan calismak. 45 yasinda emekli olmak. yerel, cahil insanlarla arkadas olmak. düzenli balik yemek, güzel saraplar icmek (istisna). hala hayatimin kadinini bulamadiysam ona en yakinini bulmak. güncel politika, teknoloji, ekonomi, iklim degisikligi vs ile ilgilenmeden ölene kadar yasamak...


  • hottamale  (27.05.23 02:33:21) 
abd vatandasi olarak kendimi guvenceye almak.
40 yasinda emekli olmak ve kisisel ilgi alanlarima vakit ayirmak.
yazar olmak.
emekli olduktan sonra bir sure avrupa'da yasayip altini ustune getirmek.
bir miktar new york'ta yasamak.
bir yelkenli alarak ege kiyilarini gezmek.
cok gecmeden asik olmak ve cocuk yapmak.
  • antikadimag  (27.05.23 09:02:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.