[]

Akp bu durumu başarısızlık mı sayıyor?

Yoksa kk'nın ilk turda kazanmayıp 4 puan fark atmış olmaları onları mutlu mu etti?
Tayyip'i dün şarkı söylerken görünce şaşırdım, 1 milyon oy daha alsa ilk turda bitiriyordu, kıl payı kaçıran o. AKP oyu da azaldı. Sanki tüm bunlar ışığında beklenmedik bir başarı oldu onun için. Ne düşünüyorsunuz?



 
internette bunların köşelerindeki postların altında falan filan bir sürü sinirli akpli gördüm ben. onlar da şaşırmış soğana patatese memleketi sattılar 2. tura kaldı diyorlar. sevineni de vardır tabi o cephe karışık yani


  • semaforo de medianoche  (15.05.23 19:42:26) 
AKP bunu başarısızlık sayıyor...sayıyordu. İlk turda vurup geçeceklerini düşünüyorlardı. O kadar kişiye vatandaşlık vermek, borçları 2024'e iletip algı oyunları ile bitmemiş tünelleri açılmış, atılmamış temelleri atılmış gösterdiler. Herkese zam yapıp bütün tuşlara basarak ellerinden geleni yaptılar, herkese terörist dediler en son. Bir şekilde %50,1 ile de olsa alacaklarını düşünüyorlardı.

Seçim gecesi çok panik oldular. Merkezden mesaj yağdı sandıklarda durup her şeye itiraz edip süreci uzatmaları için. Her okula ondan fazla görevi kalabalık yaratıp bir sorun çıkarsa müdahale etmek olan çoğu genç olmak üzere parti üyeleri gönderdiler. Onlara da sandıkları terk etmemeleri talimatları verdiler.

Şimdi muhalefetin küstüğünü, sandığa gitmeme cümleleri kurduğunu, birbirine girdiğini görünce rahatladılar ama.
  • nawar  (15.05.23 21:47:10) 
saymıyorlardır niye saysınlar. hele de bu anket sonuçları ortadayken. cb'yi kazanmalarının ötesinde meclisi de kazandılar.


  • paintov  (15.05.23 22:04:18 ~ 22:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.