[]

Yurtdışına göç

matematik ve fizik öğretmeni, 40’ların başında 10 yaşında kızları olan bir çift hangi ülkeye gidebilir, hangi şartlarda yaşar? varsa benzer tecrübesi olanlar dönerse sevinirim. öğretmenlik yapmak zorunda değiliz, bir evimiz var onu satıp küçük bir restoran bile açabiliriz, yeter ki kızımız bu yobazların içinde büyümeye devam etmesin.




 
hollanda ankara anlasmasi
almanya is arama vizesi
yunanistan altin vize

bunlarla baslayabilirsiniz.
  • buenosdias  (15.05.23 17:05:43 ~ 17:07:10) 
Hocam öncelikle İzmir'in Karşıyaka, Göztepe gibi ilçelerine göç etmeyi deseniz? Şahsi fikrim göçmenlerin ve yobazların Türkiye'deki elit semtleri ele geçirmeleri 20-30 yılı bulur. Tabi ki yurtdışı en güzel şeçenek ama biraz daha zahmetli.


  • ditu  (15.05.23 17:14:01 ~ 17:14:45) 
tek dusundugunuz kizinizsa, sizin durumunuzdaki bir cift icin kiziniza yogun bir sekilde dil ogretmeye baslayip, ingilizce ya da almanca vs, yurtdisinda universiteye gondermek cok daha mantikli. varinizi yogunuzu biriktirip bu plana harcayin. almanya ve avusturya'da, tr'de kazanilan universitenin ayni bolumune gidilebiliyor, bunu arasitirmanizi oneririm. ancak gercekten muazzam bir almanca gerekli.


  • kassiopeia  (15.05.23 18:28:46) 
Suan yapabileceginiz en iyi sey gercekten elit bir yere tasınmak, kızınızın güzel ve vizyoner bir eğitim almasını sağlamak. Sonrasında zaten kendisi gitmek istediğinde gider. Uluslar arası programlara katılabilmesi için sizin araştırmalar yapmanız lazım. Bu programlar çoğu zaman ücretsiz bile oluyor. Ama işte bilinmediği için gözden kaçıyor.

Siz 40 yaşından sonra giderseniz nasıl olur bilmiyorum. Beyaz yaka olarak iş bulmanız gerçekten zor olabilir güncel mesleklerinizle. Biriniz mühendis olsaydı o zaman olurdu.

Bir de sizin vizyonunuzla alakalı. Yani uluslar arası bir ortamda bulunmadıysanız, bu ortama alışkın değilseniz o zaman zor olabilir 40 dan sonra taşınmak. Kızınız da taşındığınız ülkenin dilini bilmediği için okulda zorlanacak, belki dışlanacak. Farklı ülkelere giden türklerin göçmen grupları oluyor facebookda oralara göz atabilirsiniz.
  • zimbirik  (15.05.23 18:35:26) 
Çocuğunuz için AFS.


  • Kahvedesu  (15.05.23 18:46:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.