[]

hat değişikliği ve whatsapp sorusu

numara değiştirdim ve herkes gibi ben de whatsappımı yeni numaraya taşıdım.
ancak bunu yaptıktan sonra eski numarama whatsappatan bazı mesajlar geldi(gelmiş, ben bunları elbette göremedim).


şimdi eski hattımla yeniden/sıfırdan bir whatsapp hesabı açmak istiyorum. gidip başka bir akıllı telefona takacağım eski hattımı. bu durumda o bahsettiğim eski mesajları görme şansım olur mu?
sonuçta birileri o numaraya whatsapp msjı attı. sonsuzlukta yok mu oluyor o msjlar?
mesela sms'ten bahsediyor olsak kesin görünür derdim ama whatsappta da böyle mi?

 
herkes gibi tasimaktan kastiniz ne? whatsapp icinde numara degistirmek mi?

eger oyleyse, eski numaraya gelen bir mesaj diye bir sey olamaz. cunku whatsapp hesabi ayni kalir. (facebook'un email adresini degistirmek gibi bir sey), eski numarayla iliskili bir whatsapp hesabi kalmaz.

ha ama eger yepyeni sifirdan bir whatsapp actiysaniz, eskisi yedekledigi kadariyla durur. yeni telefona kurdugunuzda yedek secme sansi verir. eger yeni gelen mesajlar yedeklenmediyse goremezsiniz.
  • supergirl  (14.05.23 18:07:40) 
herkes gibi derken, aynı whatsapp hesabını başka numaraya taşımayı kastettim. kayıtlı numaralara jimjim numarasını xxxx numarasına taşıdı diye msj gitti.

bu hesabın, bu işlemden sonra eski numarayla ilişkisi kalmadı, doğru. ancak yine de birileri eski numarama (whastapptan) mesajlar attı. hatta tek tık görülmüş olmalı onların ekranlarında, tıpkı ben onları engellemişim gibi.
benim bu mesajlara ulaşma imkanım var mı diye soruyorum.
  • jimjim  (15.05.23 23:45:35) 
o numaraya mesaj geldigini nereden biliyorsunuz anlamadim ama eski numarayla whatsapp acilmasi gerekir ona mesaj atilabilmesi icin.

bir ekleyin eski numaranizi bakin whatsapp gorunuyor mu. numara baskasina gectiyse o acmistir diyecegim ama cok olasi gibi degil bu da sanki.

yani kisacasi istediginiz seyin bir yolu oldugunu dusunmuyorum.
  • supergirl  (17.05.23 23:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.