[]

Oy pusulasını katlamada amcama yardım edebilir miyim?

Merhaba. Amcam küçükken havale geçirdiği için bazı motor becerileri çok iyi değil. Algısı ve fikirleri ortalama bir insana göre biraz yavaş olsa da kendine has ve özgür. Malum parti pusulası 1 metre olunca kafası karışıyor. Oyunun geçersiz olmasını istemiyorum, her oy çok değerli bu seçimde.
Katlamada yardıö edebilir miyim? Bu konudaki haklarım neler?
Teşekkürler, mutlu baharlar.


 
Hakkiniz yok. Elsiz kolsuz, felcli, gorme engelli vs degilse siz giremezsiniz kabine. Ugrasip katlayabilir hizli olmasina gerek yok.


  • unidentified floating object  (13.05.23 22:55:02) 
Giovannenin yazdigi sey kanuna aykiri. 135 sy. Genelgeyi okumanizi oneririm.


  • unidentified floating object  (13.05.23 22:59:02) 
müşahit kabine yaklaşamaz bile. resmi engelli ise yardım edebilirsiniz. yoksa olmaz.


  • goodz  (13.05.23 23:09:28) 
asla. genelgeden haberi olmayanların yanlış yönlendirmesine kurban gitmeyin. ben sandık başkanıyım, görsem geçersiz sayarım o oyu çünkü buu emrediyor yönetmelik. yani aykırı bir eylem. her seçmen yalnızca kendisi kabine girebilir. kimse herhangi bir müdahale edemez. zaten kabine herkes tek girmek zorunda.
ancak engelliler refakatçisi işe birlikte girebiliyor. o da sen şimdi amcanın zihinsel durumunu anlatmışsın ama devlet sisteminde kendisi engelli gözükmüyorsa asla refakatçi de olamazsın. seçmen kağıdında e devlette "engelli değil" yazıyorsa kendisi yapmak zorunda.

  • debian  (13.05.23 23:32:24 ~ 23:36:30) 
debian+1

mührü vurduktan sonra nasıl katladığının bir önemi yok. yansıyan mühürlü pusulalar da geçerli zaten. acele etmesine gerek yok rahat rahat katlasın koysun zarfa. mühür yanlış vurulursa ona da zaten yapacak bir şey yok.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (14.05.23 03:15:55) 
Debian ve kanatlı kont +1


  • Phoebe  (14.05.23 05:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.