[]

Güneş Gözlüğü üzerine

Merhaba arkadaşlar,
Güneş gözlüğü almak istiyorum ama bilindik markalar şimdilik beni zorlar gibi ama sanki gözümün sağlığı için de onlar güvenilir geliyor yanılıyor muyum? İnstagramda takı, gözlük vb. şeyler satan bir firma buldum gözlükleri çok güzel ve bilindik markalara oranla tasarımları da güzel ama işporta ürünler kalitesinde çıkması endişem var. Ne dersiniz?
www.specsfame.com


 
bence iyi gorunuyor iade hakki vardir deneyebilirsiniz. organik uv 400 organik cam


  • ala09  (13.05.23 22:33:18) 
Aynı çerçeve ve camlar instagram satışlarında yarı fiyatına. Muhtemelen tedarikçi firmalar da aynıdır. instagramda herhangi bir gözlükçüye gir. sonra reklamlar düşmeye başlar


  • janavarorion  (14.05.23 09:21:21) 
bilmiyorum burayi belki iyidir ama gene de alabilirsin. camlarini da atasunda rayban yaptir.
yillardir kullandigim, kapsiz cantama ata ata camlari cizik icinde kalmis raybanimin camlarini atasunda 300 kusur liraya yenilemistim orj rayban camiyla. gozluk o ara sifirdan alsam 1000 falandi diye hatirliyorum atasunda yine.

  • Kittie  (14.05.23 12:38:13) 
Swing baktınız mı yerli marka fakat polarize uv vs gayet ok'di. Baya bi yıldır kullanıyorum yabancı markalara göre epey daha ucuzdu en son.


  • hedep  (14.05.23 13:44:47) 
Böyle olmayacak dedim ve Ray Ban aldım arkadaşlar. Ama gözüm zaman zaman bu gözlüklere de kaymıyor değil. Ayrıca ortalama bir tipim bu yüzden her şey yakışmıyor, deneyerek almam iyi oldu.


  • guitarissimo  (16.05.23 23:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.