[]

49 Euro Ticket

49 Euroluk bilet nasıl alınır? DB sitesine baktım abonelik için Iban vs. istiyor. Abone olmadan kolayca online almanın bir yolu var mı?




 
hayır 49 euro'luk deutschlandticket sadece abonelik yöntemiyle satılıyor. ama iptal edebiliyorsun istediğin zaman.


  • king lizard  (13.05.23 03:31:13) 
Hapı yuttuk galiba aynı ay için ayın 10'una kadar almak gerekiyormuş.(git: )


  • Mistyimage  (13.05.23 03:48:58) 
Cünkü 9 Euro bileti fazla kolaydi, fazla ulasilabilirdi. Dijital bilet sistemini kendileri de cozebilmis degiller, bilmiyorsaniz almayin, her ay 49 49 odersiniz.

Kolayca bir yolu olamaz, cünkü deutsche bahn. Kolaysa ve iyi feedback aldilarsa, hemen degisime giderler.

Sadece online alabiliyorsunuz, cok az yerde direkt makineden cash ile de alabiliyorsunuz. Almanya´da bir tanidiginiz varsa, o alsin iban ile, 10una kadar da iptal etsin.
  • buf-e kür  (13.05.23 12:37:39 ~ 12:41:16) 
9-euro-fond'a bakmanızı da öneririm.


  • parcaliham  (13.05.23 16:09:58) 
paypall ilede alabiliyorsun ama db dan degil youtubeda anlatiyordu bulirsam atarim.


  • abi bi dizi buldum on numara  (13.05.23 17:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.