[]

Fotoğraf gönderince

Karşı tarafın beğenmediğini nasıl anlarsınız? Nasıl bahaneler üretir?




 
geç ve baştan savma/kısa yanıt vermeye başlar bence, bi isteksizlik baş gösterir, mesafe hissedersiniz.


  • deartheodosia  (11.05.23 23:57:38) 
İlk defa kendi fotoğrafını gönderdiysen ilgisi azalır. Onun dışında yorumda anlamazsın. Yani klişe olmamak için ya da çok hevesli gözükmemek için farklı bir cevap verdiğinde bunu beğenmemek olarak yorumlamamanız lazım.


  • nawar  (12.05.23 00:16:52) 
Bu aslında karşı tarafın kişiliğine göre değişiyor. Kimisi ghost moduna geçiyor direkt, kimisi azaltarak bitiriyor muhabbeti. Ya da yukarıda denildiği gibi geç ve baştan savma yazma olabilir. Eğer fotoğraf gönderene kadar muhabbet yoğun ve iyi gidip fotodan sonra bunlar olduysa beğenmemiş olabilir.( bunlar olduğunda illa beğenmediği anlamına gelmiyor o ayrı) Ama tabi bir ihtimal daha var.Bir arkadaşım karşı cinsten biriyle bayağı muhabbet etti. Foto gönderimi vs olunca arkadaşım "bu bana fazla iyi" dedi ve yavaş yavaş soğuk yaptı karşı tarafa. Halbuki öyle fazla olma durumu yoktu ama inandıramadık çünkü bizim arkadaşımız fiziksel olarak çok iyi görünmesine rağmen nedendir bilmiyoruz biraz ezik bi tipti. Yani bazen özgüven eksikliği geri adım attırabiliyor gereksiz yere. Arkadaşımızın dibi düşmüştü fakat muhtemelen karşı taraf beğenilmediğini düşünmüştür.


  • yazdonumu  (12.05.23 00:37:04) 
Yani bunun tam net bir karsiligi yok bence. Ben arastirip kendim bulup (karsi taraf gondermeden) veya karsi taraf foto attiginda cok begenmeyip gorustugum hatta ilerlettigim de oldu. Kafa uyar, ortak dunyalar var vs diyerek.
Biraz “dur bakalim ne olacak, nereye varacak” gibi sorulardi motivasyonum. Yani begenmemekten ote baska degiskenler de var; ortak begeniler, yas, konum, is guc vs vs. motivasyonlar birden fazla.

Ama ilk konusmada hemen foto atildiysa direkt gorsellikten ilerlenilmis demektir ve direkt kestirip atma isi daha fazla olabilir.
  • mor oje  (12.05.23 08:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.