[]

En sevdiğiniz Gibi bölümü

En sevdiğiniz Gibi bölümü hangisi? 2. sezondayım. Spoiler vermeyin please. Teşekkür ederim. Sebebini kısaca yazarsanız iyi olur.




 
1. sezondaki ikinci yol bölümü. ilkkanın yaşı ile ilgili olan. zaten sonraki sezonlarda tek tük güzel bölümler var. iyi bölümlerin çoğu ilk sezon


  • paintov  (11.05.23 22:55:30) 
İlk sezon neredeyse her bölüm efsaneydi. Seçmek zor. Erasmusla gelen yamyam olabilir. Sonraki sezonlardan tek öne çıkan bölüm vücutçu Yalvaç.


  • chavezding  (11.05.23 23:45:47) 
son sezonu izlemedim, ilklerden hiltili bölüm favorim; karanlık güç


  • engelbert humperdinck  (12.05.23 00:14:05) 
İlk sezon Kokoriç hariç bütün bölümleri çok iyiydi, Vatka ve Atın Bulunuşu benim iki favori bölümüm. Ondan sonraki sezonlar zaten ilk sezonun formülüne göre çekilmiş taklit bölümler gibi geliyor bana ama yine de izliyorum yani.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (12.05.23 00:19:20) 
bro yalan yok, sahibe seher/kuki bölümü. o bölümü izledikten sonra en az beş kişiden "lan izleyince aklıma sen geldin" mesajı aldım ki normalde ölsem cenazeme annem ve kardeşlerimden başka gelecek insan yoktur, yokluğumun fark edilmesi bir hafta alır. rammsteiner bdsm boi_41 olunca milletin aklında kuki diye yer etmişiz resmen. ki bundan bağımsız olarak da acayip komik bir bölümdü, çok eğlenmiştim.

diğer favorim büfe bölümü ama genel olarak sevdiğim çok bölüm var ya. genellikle eleştirilen bölümleri bile seviyorum.
  • mark greg sputnik  (12.05.23 00:28:02) 
2.sezonun son bölümü bence çok güzel. roma zamanında geçiyor spoiler sayılmaz. yine 3.sezonda galiba ilkkan'ı övdükleri bölüm var o da güzel.


  • sassot  (12.05.23 00:37:01) 
epeyi bir sure kan parasina guldum. populer olduktan sonra hic bahsi gecmeyen bir bolum oldu. simdi nasil bu kadar keyif aldigimi anlamiyorum jsjsjs vatkayi zorla bitirmeme ragmen top yapti. ilk iki sezonun finallerini begendim. kotu bolumlerin replikleri daha tuttu sanki


  • ala09  (12.05.23 00:40:11) 
erasmus'la gelen yamyam
ikinci yol
badana
ayırtma yenilemesi
sokak röportajı
çaça ve cosplay
gülnuray
  • hedep  (12.05.23 00:47:56) 
icinde kadin olan bolumler. Digerleri diziyi erkek dizisi havasina sokuyor. Dans kursu, kuki dişindakiler yavan bi tat bıraktı.


  • kimilolo  (12.05.23 10:56:07) 
ben büfe bölümünde çok güldüğümü hatırlıyorum.


  • roket adam  (12.05.23 11:01:07) 
kuki ve ilkkanın ailesini aradığı bölüm.

sevdiceğimin ise vita brevis.
  • Hallegadola  (12.05.23 11:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.